InstaBG: Седмицата на БГ звездите в снимки!

Кои са тайнствените мъже до Златка Райкова и Бориса Тютюнджиева?

Златка Райкова в момента е със статус "необвързана", но кой мистериозен мъж държи ръката й?

Наталия Кобилкина се похвали на почитателите си, че заминава за райското кътче Лефкада. А от кадъра съдим, че вече няма търпение да е там.

И докато някои почиват, други обикалят страната ни за поредния си работен ангажимент. Но очевидно изминатите стотоци километри леко изморяват Захари Бахаров, Владо Карамазов и Юлиан Вергов.

Антония Петрова се прибра от своето пътуване до Турция и веднага се похвали с кадър от своя двор. И както винаги, тя държи да покаже истински сексапил.

Същото го стори и "Мис Плеймейт" Ася Капчикова, която е на морето без своята половинка Криско. Но очевидно си прекарва доста добре и без него.

Този кадър на Борис Тютюнджиева предизвика истинско любопитство сред феновете й. Всички се запитаха кой е този мистериозен господин, който се показва отпред.

С деца на море: Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева заминаха на морето заедно с малкото си момиченце и дъщерята на актьора от първия му брак.

Обожаваме този романтичен кадър на Поли Генова, която не се нуждае от море, за да се наслаждава на почивката си истински.

Венета Харизанова не спира да споделя свои кадри от поредната почивка. Най-голямо впечатление прави, че миската продължава да слабее застрашително.

През изминалите дни станахме свидетели на истински сексапил, който родните звезди демонстрираха на страниците си в социалните мрежи.

Антония Петрова, Ася Капчикова и Наталия Кобилкинa не се притесниха да покажат плът, докато Златка Райкова и Бориса Тютюнджиева показаха новите мъже в живота си. Кои са те?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини16 ОКТОМВРИ 2019

Фелисити Хъфман започна излежаването на присъдата си

Актрисата остава зад решетките 14 дни

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Скандалът между Джеръми Ренър и бившата му жена

Сони Пачеко твърди, че актьорът искал да я убие

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Каси застана пред камерата бременна и гола

Певицата позира в последните седмици на бременността си

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност