Иман почете 25 г. брак с Дейвид Боуи

Супермоделът публикува снимка с покойния си съпруг

Силната любов между Иман и Дейвид Боуи будеше възхищение у всички, но явно дори смъртта не може да я заличи.

Певецът си отиде от този свят след тежка борба с рака в началото на 2016 година. “Ще те обичам до деня, в който умра, ще се видим в небето”, сподели супермоделът малко след смъртта на любимия й мъж. Днес двамата щяха да отбележат своята 25-годишнината от брака, а Иман почете този момент по очарователен начин.

Тя публикува снимка в профилите си в Twitter и Instagram, на която Дейвид целува челото й. “Бих вървяла вечно, само за да бъда отново в прегръдките ти. #БоуиЗавинаги,” написа Иман под кадъра.

Двамата се женят през април 1992 г., но църковният им брак е сключен през юни в Италия. Боуи не крие, че поразителната красота на родената в Сомалия красавица го кара да се влюби в нея от първия миг, в който я вижда. И двамата имат по едно дете от предишна връзка, а заедно имат 16-годишна дъщеря на име Александрия Захра Джоунс.

“Мисля, че тайната на трайния брак до голяма степен се крие и е във времето, в което той е сключен. Двама души трябва да намерят точния момент в живота си, за да създадат семейство, така че то да се превърне в основен приоритет в живота им”, издава тайната на щастливия брак Иман.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Кара Делевин най-сетне потвърди връзката си с Ашли Бенсън

Двете излизат заедно от повече от година и чак сега спряха да отричат този факт

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Кейт Хъдсън и нейният остров на любовта

Актрисата сподели първата обща снимка на цялото си семейство

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Мария Игнатова дебютира с първия си текст за песен

Тв водещата е написала текста за новото парче на своята най-добра приятелка Алекс Раева