Хейли Бийбър не харесва сравненията със Селена Гомес

“Чувствам, че голяма част от сравненията бяха направени, за да ме накарат да се почувстват по-малко жена.” – сподели моделът със своите фенове.

Хейли Бийбър подкрепи Селена след изпълнението й

Вероятно повечето знаменитости ще се съгласят, че един от най-трудните аспекти да си част от известна двойка е фактът, че всеки има мнение за връзката ти.

Топмоделът Хейли Бийбър, позната още като законната половинка на попзвездата Джъстин Бийбър, наскоро сподели с последователите си в социалните медии как й се отразяват непрекъснатите сравнения с бивши партньорки на нейния известен съпруг.

Хейли Бийбър не харесва сравненията със Селена Гомес

Преди окончателно да се обвърже с Хейли през 2018 г. Джъстин излизаше с редица популярни дами, сред които моделите Кендал Дженър, Миранда Кер, Йована Вентура, София Ричи и певицата Селена Гомес.

Селена Гомес: Бях длъжна да проговоря, за да кажа истината!

Най-продължителните и най-обсъжданите отношения, без съмнение, бяха тези със Селена Гомес, които с кратки прекъсвания бяха (и в известен смисъл все още са) любимата тема на таблоидите от 2011 до 2018 година.

Хейли Бийбър не харесва сравненията със Селена Гомес

След като Джъстин и Хейли сключиха брак, сравненията между моделът и певицата станаха едно от любимите занимания на троловете в социалните мрежи.

Наскоро Хейли направи коментар по темата в рамките на шоуто на нейния съпруг във Facebook – Live with The Biebers: “Наистина ми беше много, много трудно с повечето от нещата, които хората казваха и чувствам, че голяма част от сравненията бяха направени, за да ме накарат да се почувстват по-малко жена.”

Хейли Болдуин: “Най-доброто нещо, което с Джъстин направихме за връзката си, е да се разделим”

На този етап моделът вече избягва да чете коментари и статии за нея и Джъстин и всеки ден си напомня, че в крайна сметка единствените, които знаят какво се случва в отношенията им, са само те двамата.

Джейда Пинкет-Смит: “С Уил сме женени от 20 години, а не се познаваме истински”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Новият модел на Jacquemus
Горещи новини22 МАЙ 2020

Новият модел на Jacquemus

Френският дизайнер избра баба си Лилин за модел

Джъд Лоу очаква бебе номер шест
Горещи новини21 МАЙ 2020

Джъд Лоу очаква бебе номер шест

Това ще бъде първото му дете със съпругата му Филипа Коан

Меган Фокс се снима за клипа на Machine Gun Kelly
Горещи новини21 МАЙ 2020

Меган Фокс се снима за клипа на Machine Gun Kelly

Песента се казва "Bloody Valentine"