Звезди : Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2020

Хари и Меган разкриват още детайли за новия си живот

Признават, че промяната е трудна и за тях

Принц Хари и Меган Маркълна пълно се отказват от титлите си като кралски особи от 31-ви март.

По повод отделянето им от кралското семейство Хари и Меган споделиха още детайли за бъдещите промени на официалния им сайт, Sussex Royal.

Започват изявлението си, като уточняват, че още тази пролет двамата се отделят от кралското семейство, но ще са в изпитателен срок цяла година. Те ще бъдат финансирани като членове на кралското семейство, но ще могат да търсят възможности да изкарват парите си сами.

Допълват, че те са искали да продължат да представят кралицата, като единствено са желали задълженията им да намалеят, но по време на договарянето с двореца е било решено да се откажат от представителната си роля.

Въпреки това двамата няма да изоставят каузите, които подкрепят и организациите, с които са обвързани, но не смятат да създават нова фондация, както бе предвидено първоначално.

Според договорката те официално могат да бъдат назовавани “Негово и Нейно кралско величество”, но избират да не използват тази титла повече. Няма ограничение, което да им забранява да използват и термина “кралски особи”, но те се отказват и от него, затова и в бъдещите си проекти, няма да използват името “Sussex Royal”, както досега. Тези промени влизат в сила официално на 31 март.

Хари все пак продължава да бъде шестият наследник на трона и правата му в това отношение се запазват.

Той също така ще запази титлата си като лейтенант, майор и командир, но ще трябва да се откаже от ролята си в армията поне за идната една година. Същевременно обаче няма да спре да работи с организациите, подкрепящи военните и ветераните.

Доуточняват и че Меган, Хари и Арчи ще изискват постоянна охрана, за да се предпазят от все така неспирния интерес към тях.

Накрая херцозите споделят, че целият този процес ги натъжава – разбираемо, предвид колко силно са обвързани с всички в кралското семейство и работещите за тях служители.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини30 МАРТ 2020

Всички харесват селфито без грим на Нина Добрев

Българската актриса е успяла да запази свежо излъчването си, макар да е под карантина

Горещи новини30 МАРТ 2020

Ето я песента, върху която Бон Джоуви и принц Хари работеха заедно

Това бе един от последните проекти на принца преди той и Меган да се отделят от кралското семейство

Горещи новини30 МАРТ 2020

43-годишната Джесика Частейн е родила второ дете

Актрисата е успяла да запази в тайна новината за бременността си

Горещи новини30 МАРТ 2020

Принцеса Мария Тереза е починала заради коронавируса

Първата кралска особа, станала жертва на вируса