Звезди : Горещи новини30 ЯНУАРИ 2017

Французойка стана “Мис Вселена”

Костюмът на българската представителка предизвика скандал

Французойката Ирис Митнаер бе провъзгласена за новата носителка на титлата “Мис Вселена”.

Красавицата е на 23 години и е студентка по стоматология. Ирис получи короната в оспорвана борба с 85 съпернички след тричасово шоу във Филипините. За първа нейна подгласничка беше избрана “Мис Хаити” – Ракел Пелисие, а “Мис Колумбия” – Андреа Товар, бе обявена за втора подгласничка.

Митнаер е втората французойка, която печели “Мис Вселена”. Първа е Лорен Кристиян Мартел, която победи своите съпернички пред 1953 г. Ирис разкрива, че е запалена по екстремните спортове, пътешествията и кулинарията. Освен с красотата си, Ирис “грабнала” вниманието на журито и с изказването й за миграционната криза в Европа, предизвикана от войните в Близкия Изток.

Philippines: Miss Universe national costume competition Miss France Crowned Miss Universe 2016

България бе представена от 21-годишната Виолина Анчева, която свали над 17 кг преди конкурса. Разголеният костюм с чанове около талията, с който тя се появи на сцената, предизвика доста коментари и дори бе определен като костюм от сексшоп. Наложи се организаторката на конкурса у нас – Маги Вълчанова, да защити представянето и дрехите на Виолина. 

Опитваме се да популяризираме българските празници, традиции по модерен начин. “Модните критици” във Facebook нека първо се информират как се представят другите участнички в конкурса “Мис Вселена” преди да хвърлят поредната доза злоба по всичко родно и българско”, заяви Вълчанова.

Philippines: Miss Universe national costume competition

“Костюмът на Виолина е изготвен специално за нея от талантлив студент от Националната художествена академия и е вдъхновен от българския празник “Сирни Заговезни”. Без да го разбират този празник филипинците харесаха различния костюм. И не само те. Всички костюми минават предварително през одобрение на организаторите. Ако беше толкова “като сутиен от сексшоп” нямаше да го допуснат за участие изобщо! Жалко за ограниченото мислене! Наистина жалко!“, допълни организаторката.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини28 ЯНУАРИ 2020

Селена и Джъстин - как двамата разказват своята страна на историята

Джъстин призна грешките си, а Селена открито го обвини в тормоз

Горещи новини28 ЯНУАРИ 2020

Ирина Шейк разказва за раздялата с Брадли

За първи път моделът говори за раздялата си

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Жени Калканджиева отпразнува 25 години агенция "Визаж"

Звездният купон по повода събра над 400 гости

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Деми Ловато заплака, докато представяше новата си песен

Текстът на "Anyone" е бил нейният вик за помощ, написан точно преди певицата да вземе свръхдоза и замалко да изгуби живота си