Фелисити Хъфман се призна за виновна

Актрисата ще остане поне 4 месеца в затвора

Вече спря да отрича – Фелисити Хъфман е виновна.

Актрисата, известна с участието си в “Отчаяни съпруги”, Фелисити Хъфман, си призна, че е виновна за участието в скандала с преписването на дъщеря си. Затова и актрисата ще трябва да прекара 4 месеца в затвора и да плати 20 000 долара.

По повода тя каза, че осъзнава, че това, което е направила е неправилно и много съжалява за всичко, което е причинила на дъщеря си и на всички засегнати.

За сега е обявено, че цялостното решение за съдбата й ще бъде взето през септември, като според някои тя може да прекара 20 години в затвор.

Заедно с нея в измамата бяха замесени 50 други лица, включително друга известна актриса – Лори Лафлин. Тя обаче е решила, че не заслужава това, което й се случва и няма да се откаже от борбата за невиността си.

Голямата, грозна лъжа на един веган инфлуенсър

Много хора, обвързани със скандала, твърдят, че това е популярна схема в света на звездите и е повтаряна години наред, просто сега за първи път се е чуло. Според тях много от децата на известните личности също са измамили и са си платили, за да бъдат приети в желаните от тях учебните заведения.

Почина Дорис Дей

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини23 МАЙ 2019

Марго Роби сериозно си паднала по Брад Пит

Клюкарско издание твърди, че актрисата не можела да спре да флиртува с колегата си

Горещи новини23 МАЙ 2019

На работа две седмици след раждането, или случаят Ейми Шумър

Интернет пространството е раздвоено относно решението на актрисата

Горещи новини23 МАЙ 2019

Зоуи Кравиц и нейната тайна сватба

Звездата тайно се е омъжила за Карл Гусман