Звезди : Горещи новини06 ОКТОМВРИ 2017

Джулия Робътс играе 26 роли в 10 минути

Актрисата се връща към любими персонажи в предаването на Джеймс Кордън

Холивудският водещ Джеймс Кордън отправя интересно предизвикателство на Джулия Робъртс. И не, това не е поредното му Carpool Karaoke! 

В малко под 10 минути, комикът и носителката на “Оскар” пресъздават част от най-популярните й филми. Те играят моменти от “Нотинг Хил”, “Булката беглец”, “Яж, моли се и обичай”, “Хубава жена”, “Линия на смъртта”, “Ерин Брокович”, “Бандата на Оушън”, “Сватбата на най-добрия ми приятел” и други.

Във видеото Кордън партнира на Робъртс, докато рецитира култови реплики като: “Аз съм просто момиче, което стои пред едно момче и го моли да я обича,” от “Нотинг Хил” и “Обичам те! Обичам те от девет години и сега искам да те помоля за една огромна услуга. Избери мен. Ожени се за мен. Позволи ми да те направя щастлив,” от “Сватбата на най-добрия ми приятел”.

По време на частта от “Бандата на Оушън” Робъртс си позволява да излезе от роля, тъй като Кордън я изненадва с избора си на герой и реквизита към него. “Какво правиш,” пита го актрисата. “Аз съм Джордж Клуни! Виж, имам кафе, текила и тези двете,” казва Джеймс, сочейки към две бебета кукли, символизиращи близнаците на Джордж и Амал.

Накрая двамата завършват с изпълнение на песента от “Сватбата на най-добрия ми приятел” – “I Say A Little Prayer” на Даяна Кинг, докато около тях падат розови листа.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини23 МАЙ 2019

Марго Роби сериозно си паднала по Брад Пит

Клюкарско издание твърди, че актрисата не можела да спре да флиртува с колегата си

Горещи новини23 МАЙ 2019

На работа две седмици след раждането, или случаят Ейми Шумър

Интернет пространството е раздвоено относно решението на актрисата

Горещи новини23 МАЙ 2019

Зоуи Кравиц и нейната тайна сватба

Звездата тайно се е омъжила за Карл Гусман