Звезди : Горещи новини06 ОКТОМВРИ 2017

Джулия Робътс играе 26 роли в 10 минути

Актрисата се връща към любими персонажи в предаването на Джеймс Кордън

Холивудският водещ Джеймс Кордън отправя интересно предизвикателство на Джулия Робъртс. И не, това не е поредното му Carpool Karaoke! 

В малко под 10 минути, комикът и носителката на “Оскар” пресъздават част от най-популярните й филми. Те играят моменти от “Нотинг Хил”, “Булката беглец”, “Яж, моли се и обичай”, “Хубава жена”, “Линия на смъртта”, “Ерин Брокович”, “Бандата на Оушън”, “Сватбата на най-добрия ми приятел” и други.

Във видеото Кордън партнира на Робъртс, докато рецитира култови реплики като: “Аз съм просто момиче, което стои пред едно момче и го моли да я обича,” от “Нотинг Хил” и “Обичам те! Обичам те от девет години и сега искам да те помоля за една огромна услуга. Избери мен. Ожени се за мен. Позволи ми да те направя щастлив,” от “Сватбата на най-добрия ми приятел”.

По време на частта от “Бандата на Оушън” Робъртс си позволява да излезе от роля, тъй като Кордън я изненадва с избора си на герой и реквизита към него. “Какво правиш,” пита го актрисата. “Аз съм Джордж Клуни! Виж, имам кафе, текила и тези двете,” казва Джеймс, сочейки към две бебета кукли, символизиращи близнаците на Джордж и Амал.

Накрая двамата завършват с изпълнение на песента от “Сватбата на най-добрия ми приятел” – “I Say A Little Prayer” на Даяна Кинг, докато около тях падат розови листа.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини17 НОЕМВРИ 2019

Do You Remember... голата Миранда Кер от 2010 г.

Млада, безсрамно красива и без нито една дреха по себе си. Миранда е заснета от Ръсел Джеймс, а резултатът е една от най-откровените сесии в кариерата й

Горещи новини16 НОЕМВРИ 2019

Кейт Мидълтън посети хоспис за тежко болни деца

Херцогинята пътува три часа с влак, за да се срещне с персонала и с децата, за които се грижат там

Горещи новини15 НОЕМВРИ 2019

Кая Гербер и Пийт Дейвидсън вече официално са заедно

Новата звездна двойка вече не се крие от папараците

Горещи новини15 НОЕМВРИ 2019

Анджелина Джоли отново търси любовта

Актрисата е решила да продължи напред и отново да започне да излиза на срещи