Звезди : Горещи новини06 ОКТОМВРИ 2017

Джулия Робътс играе 26 роли в 10 минути

Актрисата се връща към любими персонажи в предаването на Джеймс Кордън

Джулия Робътс играе 26 роли в 10 минути

Холивудският водещ Джеймс Кордън отправя интересно предизвикателство на Джулия Робъртс. И не, това не е поредното му Carpool Karaoke! 

В малко под 10 минути, комикът и носителката на “Оскар” пресъздават част от най-популярните й филми. Те играят моменти от “Нотинг Хил”, “Булката беглец”, “Яж, моли се и обичай”, “Хубава жена”, “Линия на смъртта”, “Ерин Брокович”, “Бандата на Оушън”, “Сватбата на най-добрия ми приятел” и други.

Във видеото Кордън партнира на Робъртс, докато рецитира култови реплики като: “Аз съм просто момиче, което стои пред едно момче и го моли да я обича,” от “Нотинг Хил” и “Обичам те! Обичам те от девет години и сега искам да те помоля за една огромна услуга. Избери мен. Ожени се за мен. Позволи ми да те направя щастлив,” от “Сватбата на най-добрия ми приятел”.

По време на частта от “Бандата на Оушън” Робъртс си позволява да излезе от роля, тъй като Кордън я изненадва с избора си на герой и реквизита към него. “Какво правиш,” пита го актрисата. “Аз съм Джордж Клуни! Виж, имам кафе, текила и тези двете,” казва Джеймс, сочейки към две бебета кукли, символизиращи близнаците на Джордж и Амал.

Накрая двамата завършват с изпълнение на песента от “Сватбата на най-добрия ми приятел” – “I Say A Little Prayer” на Даяна Кинг, докато около тях падат розови листа.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

След раздялата Дженифър Гарнър прекарва повече време с Брадли Купър
Горещи новини07 АВГУСТ 2020

След раздялата Дженифър Гарнър прекарва повече време с Брадли Купър

След две години връзка актрисата и Джон Милър са се разделили по-рано тази година

Да или не: Алиша Кийс вече е с къса коса
Горещи новини06 АВГУСТ 2020

Алиша Кийс работи върху марка в колаборация с E.L.F.

Певицата създава "лайфстайл бюти бранд"

Алиса Милано е преболедувала COVID-19
Горещи новини06 АВГУСТ 2020

Алиса Милано е преболедувала COVID-19

"Имах чувството че умирам"