Джордж и Амал Клуни станаха родители

Разберете какви имена избраха за близнаците

Една от най-любимите ни холивудски двойки – Джордж и Амал Клуни, увеличиха своето семейство.

Вчера сутринта актьорът и адвокатът по човешките права са се сдобили с момче и момиче. Двамата са кръстили своите деца с имената Ела и Александър. Новината бе потвърдена и от представител на звездното семейство.

“Тази сутрин Амал и Джордж приветстваха в живота си Ела и Александър Клуни. Ела, Александър и Амал са здрави, щастливи и се чувстват добре. Джордж е като упоен и трябва да се възстанови до няколко дни.”

Това са първите рожби и за двамата. Новината, че са в очакване на наследници, стана ясна през февруари. Малко по-късно майката на актьора – Нина Клуни, издаде и пола на бебетата. “Момче и момиче, така ми казаха! Не е ли чудесно? Със съпругът ми сме страшно развълнувани. Много се радваме за Джордж и Амал, не мога да си представя други двама души, които биха били по-добри родители от тях,” сподели тогава щастливата баба.

Джордж Клуни се славеше като вечният ерген на Холивуд. Докато не среща Амал и тя не преобръща живота му. Това се случва през септември 2013-а година, когато двамата се запознават на благотворителна гала вечер в Италия, благодарение на общ приятел. Близки на Джордж споделят, че бъдещата госпожа Клуни два пъти отказвала среща на известния актьор. През април 2014 г. Джордж предлага на Амал на романтична вечеря, за която сам подготвя ястията. Двамата се женят на страхотна церемония във Венеция през септември 2014 г. и моментално се превърнаха в една от най-любимите и стилни двойки на Холивуд.

Снимки: Profimedia

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини16 ЮНИ 2019

Дакота Джонсън се раздели с Крис Мартин

Двойката не дадоха обяснение по въпроса

Горещи новини15 ЮНИ 2019

Бавачката на Меган в нарушение на кралския протокол

Дори по отношение на бавачката си Меган и Хари избраха да нарушат протокола

Горещи новини14 ЮНИ 2019

Моминското парти на Софи Търнър из цяла Европа

За да отпразнуват женитбата на Софи, приятелките й заминаха с нея на пътешествие из целия континент

Горещи новини14 ЮНИ 2019

Кейти Пери и Тейлър Суифт приключиха враждата си

Дългата вражда между двете певици най-сетне приключи