Джесика Симпсън празнува финала на бременността

Джесика трябваше да се изправи пред множество проблеми през бременността.

Джесика Симпсън е към края на една тежка бременност. Звездата ще стане майка на третото си дете, но преди това трябваше да премине през много усложнения.

Симпсън наближава термина си и не може да бъде по-радостна от този факт. По повода се пошегува със снимка в Инстаграм на коремчето си и описание, което си играеше с думата “газстанция”, но вместо това написа “джес-станция”.

Джесика очаква своето момиченце да се роди всеки момент.

Въпреки че това беше третата бременност на певицата, тази беше най-трудната. През изминалите девет месеца 38-годишната Джесика беше искрена за това, през което преминава и дори през повечето време се шегуваше със здравословните си проблеми.

Натали Портман нападна Джесика Симпсън

Първото, което я затрудни през бременността беше силното подуване на краката й. Отоците често се появяват при жените, които очакват дете, но в случая на Джесика симптомите бяха екстремни. След като се консултира с феновете си в социалните медии, тя успя да открие спасението в терапия с вендузи.

Малко след това обаче Симпсън влезе в болница заради бронхит и ишиас. Когато сподели тези новини, тя разказа колко трудно е било да боледува по време на бременността.

Джесика Симпсън дала милион и половина за сватбата

Малката е била под постоянно наблюдение, за да не пострада от лечението, но въпреки това е било плашещо преживяване. Джесика казва, че това, което я е крепяло през това време, е било мисълта, че скоро ще може да види дъщеричката си да се усмихва.

Друг проблем, който изпитала през бременността бил тежък киселинен рефлукс. Това е състояние, при което от промяната на хормоните мускулите на хранопровода се отпускат и позволяват на стомашна киселина да се покачи по него. Заради това тя не можела да спи на леглото си и се преместила на стол с регулируема седалка.

Въпреки неприятните преживявания, не всичко е лошо. Симпсън споделя снимки и на забавните моменти през бременността. 

Наскоро в още една снимка в Инстаграм се похвали с постижението си – счупила е тоалетната чиния вкъщи.

Звездата споделя, че цялото преживяване е било трудно, но знае, че накрая всичко ще си заслужава. Едновременно с това се моли за всички други майки в нейното положение.

Джесика Симпсън е бременна с третото си дете

Как влиза във форма Джесика Симпсън?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини04 АПРИЛ 2020

Бившата приятелка на Джъд Лоу очаква второ дете

Таткото е бразилският футболист Жоржиньо

Горещи новини04 АПРИЛ 2020

Селена Гомес е била диагностицирана с биполярно разстройство

Болестта вероятно е причина за депресивните епизоди на певицата

Горещи новини04 АПРИЛ 2020

Бъpни Екълстоун (89) очаква четвърто дете

Бившият шеф на "Фоpмyла 1" вече има три дъщери, като най-голямата от тях е на 65 години