Звезди : Горещи новини26 ОКТОМВРИ 2017

Джесика Алба е в очакване на…

Актрисата разкри пола на бъдещото си бебе

Джесика Алба разкри какъв е пола на третото й дете и за целта използва социалната мрежа Instagram. Актрисата е щастлива да обяви, че със съпруга й Кеш Уорън ще си имат момченце!

А това е страхотна новина, защото фамилията вече си има две момиченца – 9-годишната Онър и 6-годишната Хейвън. “Кеш Уорън и аз не бихме могли да бъдем по-развълнувани да обявим, че… #officiallyoutnumbered #babyboy #cantwaittospoilhim #hugsandkissesforlife #soontobemamaofthree”, пише Алба под видео, на което тя и двете й дъщери се забавляват с куп яркосини балони и конфети.

Рок шик от бременната Джесика Алба

36-годишната Джесика разкри, че е бременна през юли, а малко по-късно чаровната актриса заяви, че това ще е последното й бебе. Наскоро пък близък до Алба сподели, че тя се “чувства невероятно по време на бременността си” и продължава да поддържа здравословния си начин на живот. Освен, че държала да се захранва само с питателна и витаминозна храна, тя продължавала да ходи на йога и да прави продължителни разходки, които й очевидно се отразяват страхотно на фигурата.

Близък до двойката разкри още, че бременността на Алба не е била изненада. “Винаги са искали да имат трето дете. Това определено беше част от плана и те просто изчакваха да дойде точния момент.”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2020

Мейбъл, Луис Капалди и Дейв бяха победителите на наградите BRIT

Всички запомнящи се моменти от британските награди

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2020

Кая Гербер със снимка на новия си татус

Татуировките на Кая по перфектен начин допълват нейната свежа и деликатна красота

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2020

Джена Дюан се сгоди за Стив Казий

Актрисата обяви новината преди броени часове

Горещи новини18 ФЕВРУАРИ 2020

Втори развод в кралското семейство за една седмица

Племенникът на кралицата се развежда след 26 години брак