Звезди : Горещи новини11 ОКТОМВРИ 2017

Джанет, това ти ли си? Певицата показа удивителната си форма

Джексън се раздели с над 35 кг от раждането на сина си през януари

Джанет Джексън отново го направи! Певицата се раздели с десетки килограми за броени месеци и успя да ни остави със зяпнала уста.

Изпълнителката стана майка на момче през януари и беше наддала доста тегло, тъй като се наложи да изкара голяма част от бременността си на легло. Тя обаче се отдаде на грижи за детето си и на тежки тренировки в залата за танци в подготовка за световното й турне.

Днес Джанет е коренно променена. Тя събра погледите на всички гости по време на парти след концерт в Лос Анджелис, на което бе поканила всички близки и приятели. Певицата се появи облечена изцяло в черно. Тя се бе спряла на дълга, вталена кожена пола и феерична блуза с голи рамене, които перфектно подчертават страхотните й форми.

Но освен възхищение, Джанет събра и доста критични коментари. Тя бе укорена, че за отрицателно време се е разделила с толкова много килограми, което няма да се отрази добре на здравето й.

Джанет Джексън проговори след тежката раздяла

Факт е обаче, че певицата премина през няколко тежки месеца. Малко след като стана майка, Джанет се раздели със своя съпруг и баща на детето й – катарския милионер Уисам ал Мана. По време на раздялата двамата твърдяха, че са запазили много добри отношения. По-късно обаче стана ясно, че бизнесменът е малтретирал 50-годишната изпълнителка.

И все пак, това не е първият път, в който певицата отслабва толкова драстично. Вижте промените във визията й в последните няколко години:

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини04 АПРИЛ 2020

Селена Гомес е била диагностицирана с биполярно разстройство

Болестта вероятно е причина за депресивните епизоди на певицата

Горещи новини04 АПРИЛ 2020

Бъpни Екълстоун (89) очаква четвърто дете

Бившият шеф на "Фоpмyла 1" вече има три дъщери, като най-голямата от тях е на 65 години

Горещи новини03 АПРИЛ 2020

Джеф Безос дарява 100 милиона долара

Дарението е насочено към фондацията Feeding America, която доставя храна на нуждаещите се в САЩ