Диляна Попова иска второ дете

Моделът разкри, че е била в депресия след раждането на Борил

Диляна Попова призна, че е готова да има второ дете.

“Бих желала, най-вече заради Борил, но това е Божа работа. Много обичам децата, дори бих искала три или четири, но няма да имам това време, тъй като все пак родих на по-зряла възраст,” споделя моделът.

Въпреки това, след раждането на сина си Борил през 2014 г. Попова е преминала през доста тежък период. Тогава обществеността е скандализирана от греховната й връзка с бащата на сина й – Асен Блатечки, който има друга жена и вече пораснала дъщеря. Малко след това пък двамата се разделят.

Диляна Попова заведе Борил на Малдивите

В началото наистина ми беше много трудно, изключително зле ми влияеше всичко. Имах и някакви депресивни състояния, но с времето се научих да преработвам и отсявам тези неща, които не би трябвало да ми влияят. Просто вече започнах да не отдавам значение на хора, които не са важни за мен. Много пораснах, помъдрях и това ме промени. Станах по-търпелива, защото преди бях страшно импулсивна, като кибрит, не задържах нищо в себе си. Вече мога да броя не до десет, а до сто,” казва Диляна.

Диляна Попова поддържа форма с бокс и никакво месо

С днешна дата тя е категорична, че е изключително щастлива. Въпреки това, моделът предпочита да не разкрива дали има нов човек до себе си. “Да, много съм щастлива, но не желая да коментирам и да говоря повече. Не държа на брака, но аз съм много импулсивна и понякога си сменям мнението. За момента обаче съм отдадена на сина ми Борил. Може би ще се омъжа и ще си направя този подарък на по-стари години, за да се почувствам отново млада и красива в рокля,” казва още тя.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини09 ДЕКЕМВРИ 2019

Голди Хоун и Кърт Ръсел снимат "Коледните хроники" 2

Ще гледаме лентата на следващата Коледа

Горещи новини09 ДЕКЕМВРИ 2019

26-годишна Африканка стана "Мис Вселена"

Зозибини Тунзи от Южна Африка победи претендентки от 90 държави

Горещи новини07 ДЕКЕМВРИ 2019

Още моменти от събитието "Жена на годината"

Ето как гостите и екипа отпразнуваха финала на церемонията на коктейла

Горещи новини06 ДЕКЕМВРИ 2019

Наум и Теа посрещнаха първото си дете

Момиченцето се е родило вчера