Диляна Попова иска второ дете

Моделът разкри, че е била в депресия след раждането на Борил

Диляна Попова призна, че е готова да има второ дете.

“Бих желала, най-вече заради Борил, но това е Божа работа. Много обичам децата, дори бих искала три или четири, но няма да имам това време, тъй като все пак родих на по-зряла възраст,” споделя моделът.

Въпреки това, след раждането на сина си Борил през 2014 г. Попова е преминала през доста тежък период. Тогава обществеността е скандализирана от греховната й връзка с бащата на сина й – Асен Блатечки, който има друга жена и вече пораснала дъщеря. Малко след това пък двамата се разделят.

Диляна Попова заведе Борил на Малдивите

В началото наистина ми беше много трудно, изключително зле ми влияеше всичко. Имах и някакви депресивни състояния, но с времето се научих да преработвам и отсявам тези неща, които не би трябвало да ми влияят. Просто вече започнах да не отдавам значение на хора, които не са важни за мен. Много пораснах, помъдрях и това ме промени. Станах по-търпелива, защото преди бях страшно импулсивна, като кибрит, не задържах нищо в себе си. Вече мога да броя не до десет, а до сто,” казва Диляна.

Диляна Попова поддържа форма с бокс и никакво месо

С днешна дата тя е категорична, че е изключително щастлива. Въпреки това, моделът предпочита да не разкрива дали има нов човек до себе си. “Да, много съм щастлива, но не желая да коментирам и да говоря повече. Не държа на брака, но аз съм много импулсивна и понякога си сменям мнението. За момента обаче съм отдадена на сина ми Борил. Може би ще се омъжа и ще си направя този подарък на по-стари години, за да се почувствам отново млада и красива в рокля,” казва още тя.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини20 АВГУСТ 2019

Кейт Хъдсън е готова за втори брак. Планират ли сватба?

Актрисата вярва, че символиката на брака е по-важна за децата, отколкото повечето двойки осъзнават

Горещи новини20 АВГУСТ 2019

Меган и Хари купонясвали като милиардери в Ибиса

Двамата са били превозвани с частен самолет, първо до Ибиса, а след това до Ница и обратно до Лондон

Горещи новини19 АВГУСТ 2019

Дуейн Джонсън се ожени за втори път

Скалата най-сетне си каза "да" с любовта на живота си

Горещи новини19 АВГУСТ 2019

Новата прическа на Сиара е вдъхновена от Пош Спайс

Промяната е доста драстична в сравнение с предишната й визия