Деси Бакърджиева била жертва на насилие

Актрисата остава сама след раздялата с насилника си

Актрисата Деси Бакърджиева призна, че е била жертва на психическо и физическо насилие.

“Психическият тормоз е нещо много по-страшно от физическия”, твърди днес блондинката и споделя, че този период от живота й вече е затворена книга за нея. “Най-важното е да преодолееш срама, а не страха и да продължиш. Търпението понякога е доста дълъг период, може би трябва да си тръгнеш при първия шамар. Нещо се пречупи в мен и си казах: Господи, аз това ли заслужавам?!”, казва Бакърджиева.

Д-р Хинова от сериала “Откраднат живот” получила първия шамар от ревност, защото някой мъж случайно я е погледнал. “И беше странно, защото беше пред хората и аз го приех като нещо нормално”, спомня си Деси.

Бакърджиева разказва, че никой не знае, че жертвите на домашно насилие са подложени на този тормоз. “Това остава зад заключените врати и затворените пердета. За пред хората може да сме най-великолепната двойка, но какво се случва вкъщи само ние си знаем”, казва актрисата.

След раздялата, тя остава сама дълго време. Днес обаче е успяла да повярва отново на мъжете. Най-важното за нея е, че хората са различни, някои са хора, а други са изроди. “Много дълго време си позволих да бъда сама, но това не означава, че не съм спряла да мечтая за семейство, да имам още деца, да бъда булка. Мечтите се сбъдват може би”, завършва Деси.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини18 ЮЛИ 2018

Скандалните триъгълници в българския шоубизнес

Или звездите, които откраднаха чужди мъже

Горещи новини18 ЮЛИ 2018

Дрю Баримор спря с онлайн срещите

Актрисата призна, че доскоро излизала с мъже от сайтове за запознанства

Горещи новини18 ЮЛИ 2018

Кайли Дженър и Травис Скот със секси фотосесия за GQ

Двойката за първи път говори за връзката си