Деси Бакърджиева била жертва на насилие

Актрисата остава сама след раздялата с насилника си

Актрисата Деси Бакърджиева призна, че е била жертва на психическо и физическо насилие.

“Психическият тормоз е нещо много по-страшно от физическия”, твърди днес блондинката и споделя, че този период от живота й вече е затворена книга за нея. “Най-важното е да преодолееш срама, а не страха и да продължиш. Търпението понякога е доста дълъг период, може би трябва да си тръгнеш при първия шамар. Нещо се пречупи в мен и си казах: Господи, аз това ли заслужавам?!”, казва Бакърджиева.

Д-р Хинова от сериала “Откраднат живот” получила първия шамар от ревност, защото някой мъж случайно я е погледнал. “И беше странно, защото беше пред хората и аз го приех като нещо нормално”, спомня си Деси.

Бакърджиева разказва, че никой не знае, че жертвите на домашно насилие са подложени на този тормоз. “Това остава зад заключените врати и затворените пердета. За пред хората може да сме най-великолепната двойка, но какво се случва вкъщи само ние си знаем”, казва актрисата.

След раздялата, тя остава сама дълго време. Днес обаче е успяла да повярва отново на мъжете. Най-важното за нея е, че хората са различни, някои са хора, а други са изроди. “Много дълго време си позволих да бъда сама, но това не означава, че не съм спряла да мечтая за семейство, да имам още деца, да бъда булка. Мечтите се сбъдват може би”, завършва Деси.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини20 АПРИЛ 2018

Даниел Крейг и Рейчъл Уайз ще стават родители

Щастливата актриса за пръв път говори за бъдещото им дете

Горещи новини20 АПРИЛ 2018

Завръщането на Дженифър Анистън след развода

Актрисата изглежда прекрасно

Горещи новини20 АПРИЛ 2018

Венета Райкова и Тихомир отново са щастливи заедно

Опитва ли се водещата да си върне бившия?

Горещи новини20 АПРИЛ 2018

Кралският говорител разкри името на кралското бебе

Очаква се наследникът на Кейт Мидълтън и принц Уилям да се роди тези дни