Да очакваме още песни от Jonas Brothers?

Най-вероятно тримата снимат в момента следващото музикално видео в Маями.

След като ни изненадоха със завръщането си, Jonas Brothers отново натрупаха страхотен успех. Сега си играят с любопитството ни за още песни.

След успешното си завръщане групата Jonas Brothers замислят нови проекти заедно. Това си пролича от Инстаграма на Ник. Той сподели снимка на себе си в Маями, облечен в черно-бяла риза и ярко жълт панталон, точно в стила на града. Това нямаше да привлече вниманието ни толкова, ако не беше поставил като описание на снимката, че снима нещо.

Още повече погъделичка любопитството ни, когато сподели видео, облечен по същия начин като Джо. Пошегува се, че брат му е откраднал тоалета му. Като текст там отново се появиха същите думи като от снимката.

Джо отговори на това като сподели клипчето и в своя профил. Кевин беше единственият, който запази мълчанието си, но ние все пак смятаме, че са се събрали да снимат видеа за новите си музикални видеа.

И нищо чудно скоро да посрещнем нови техни проекти. Тримата постигнаха страхотен успех със “Sucker”. Класираха се в листа на Billboard, което преди никога не бяха успявали да направят.

Братята споделиха, че чувството да пеят отново заедно е страхотно за тях и нямат търпение да създадат още съвместни песни.

Jonas Brothers се върнаха с нова песен

Ник Джонас разказва за сватбите си

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини23 АПРИЛ 2019

Първите снимки на малкия принц Луи

Честит първи рожден ден, принц Луи!

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Роди се дъщерята на Венсан Касел и Тина

Актьорът обяви името на дъщеричката си

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Безумната неделна служба на Кание Уест на Коачела

Неделната служба на Кание се пренесе на Коачела и предизвика недоволството на феновете

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Петя Дикова роди момченце

Пипи и приятелят и Илиян Любомиров за избрали името Александър