Звезди : Горещи новини10 НОЕМВРИ 2017

Бритни дари един милион долара за онкоболни деца

Средствата са събрани от продажба на билети от нейните концерти

Поп звездата Бритни Спиърс дари един милион долара на център за онкоболни деца в щата Невада. В знак на благодарност към певицата лечебният център отвори нов кампус, носещ нейното име.

Сумата е била събрана основно от продажба на билети от нейните концерти в Лас Вегас. С тях беше изграден център на името на певицата, в който ще се предлагат различни медицински услуги. “Има много неща в кариерата ми, с които се гордея. Но нищо не може да се сравни с това. Просълзявам се от факта, че успях да използвам звездния си статут, за да събера средства за това страхотно място, което помага на децата и семействата им в най-трудния момент от живота им”, обяснява Спиърс.

Тя има личен досег с рака, тъй като нейната леля Сандра е починала от коварната болест. “Знам колко жестоки могат да бъдат последствията за жертвите и техните близки. А когато става въпрос за деца… Не мога да си представя нещо по-лошо от това”, допълва още певицата.

Започнахме да събираме средства през 2014 г. и до момента сме събрали един милион долара, с които изградихме това невероятно съоръжение в подкрепа на децата и на семействата по целия свят. Толкова съм благодарна на всички за щедростта им това да стане реалност и да се реализира.”

“Видяхме една страна на Бритни Спиърс, която толкова много хора може би нямат възможност да видят. По този начин осъзнавате какъв специален човек е Бритни. Тя е невероятна изпълнителка и ние знаем това, но е толкова грижовна… ние сме й благодарни, а децата й я обожават“, каза изпълнителният директор на Фондацията за детски рак в Невада Джеф Гордън.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини23 ЮЛИ 2019

Вечната вражда между Тайра Банкс и Наоми Кембъл

Тайра Банкс: "Винаги съм се страхувала от Наоми"

Горещи новини23 ЮЛИ 2019

Лили Райнхарт и Кол Спраус са се разделили

Това потвърдиха близки на бившата двойка

Горещи новини22 ЮЛИ 2019

Кристен Стюърт и Стела Максуел отново заедно

Двете даже не се опитват да го прикриват вече