Бриджит Нилсен 10 г. правила опити да зачене

Лекарите й давали едва 3-4% шанс да забременее

Бриджит Нилсен минава през дълъг и труден път в мечтата си да дари съпруга си с дете.

Когато е на 40, тя среща Матиа Деси и решава, че ще замрази яйцеклетки, за да стане майка. Трябват 10 години и куп ин витро процедури, докато нй-накрая успява да забременее. И това е истинско чудо! Шансовете, които лекарите й дават, са едва 3-4%.

54-годишната Бриджит Нилсен роди момиченце

“Беше един много дълъг и труден път. Искам жените да знаят, че всичко е възможно, въпреки че все пак трябва да бъдеш и реалист. Минах през наистина много разочарования. Не беше лесно, но със съпруга ми толкова много го искахме и то в продължение на толкова години… Най-накрая си имаме нашата малка принцеса,” заявява днес 54-годишната Бриджит пред сп. People.

Днес Бриджет и Матиа се радват на малката Фрида, която се появи на бял свят преди месец. Актрисата е категорична, че ще се посвети изцяло на дъщеря си и няма да разчита на чужда помощ за нейното отглеждане. “Аз съм много по-опитна и способна, по-малко се притеснявам и страхувам. Знам точно какво искам, знам какво да правя с нея, знам на какъв етап от живота си съм в момента,” казва Нилсен.

Бриджит Нилсен показа новородената си дъщеря

Актрисата има вече 4 пораснали момчета – на 34, на 28, на 25 и на 23 години. Всичките са изключително щастливи, че вече си имат сестричка и дори и за миг не са осъдили желанието на майка им да има още едно дете на тази възраст.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини26 ЮНИ 2019

Камила Кабейо се е разделила с приятеля си

Раздялата се е случила точно след като започнаха слуховете за нея и Шон Мендес

Горещи новини26 ЮНИ 2019

Карди Би се изправя пред съд за 14 обвинения

Възможно е да трябва да прекара 8 години в затвора

Горещи новини25 ЮНИ 2019

Тихата революция продължава - Меган си смени и годежния пръстен

Херцогинята го е актуализирала по свой дизайн