Бременната Гери Малкоданска слиза от екран

Никол Станкулова също очаква дете и вече й търсят заместничка

Гери Малкоданска е бременна с първото си дете и възнамерява окончателно да слезе от екран. В момента тя е замествана от колегата си Николай Василковски.

Синоптичката дори бе в болница, след като премина през няколко тежки момента и това се отрази на емоционалното и здравословното й състояние. Близки до Гери споделят, че се наложило да лежи в болница за задържане.

В последните месеци Малкоданска преживя много. Тя дори сподели в мрежата, че е загубила домашния си любимец, който е бил разкъсан от питбул пред нея. Преди това пък майка й едва не загина при един от пороите в Плевен. “За нас остава болката. И надеждата, че най-доброто кученце сега е при най-добрия човек… Много ви обичам и двамата, макар и отдалеч,” написа Гери във Facebook.

Освен Малкоданска, и Никол Станкулова е в очакване на първото си дете. Тя все по-трудно крие малкото си коремче с помощта на дълги и широки туники. Баща е нейният приятел в последните няколко години – Теодор Минев, който е син на шефа на Първа инвестиционна банка.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини24 АПРИЛ 2019

Ева Лонгория нападната на плажа... от сина си

Ева Лонгория се забавлява с малкия Сантяго

Горещи новини24 АПРИЛ 2019

Легендата Лили Иванова стана на 80 години

Примата на българската музика в момента има национално турне

Горещи новини24 АПРИЛ 2019

Тематичното парти на Джиджи Хадид

Една звезда не спази дрескода

Горещи новини23 АПРИЛ 2019

Latest look: Тейлър Суифт и новата й прическа

Може ли това да е визия за новия албум?