Звезди : Горещи новини23 НОЕМВРИ 2018

Бракът на София Вергара и Джо Манганиело е пълен с изненади

Двойката разкри любопитни факти послучай годишнината си

Джо признава, че се е влюбил в София още преди да се запознае с нея.

София Вергара и Джо Манганиело са женени точно от 3 години и по случай празникът им, събрахме за вас най-интересните, забавни и любопитни подробности от цялата им връзка.

Ето и кои са тези изненади:

№1 Първа среща (почти) като на филм. Когато София тъкмо е приключила последната си връзка и Джо е разбрал за това, той веднага е взел номера й от общ познат и се е качил на първия самолет, за да се срещне с нея за първи път. Въпреки романтичният жест, Джо твърди: “Първата ни среща премина така: тя не спираше да изброява всички причини защо тази връзка няма да се получи – бил съм много млад, бил съм актьор и т.н.”

Болестта на Джиджи Хадид, София Вергара и Кели Кларксън

№2 Перфектното предложение. Само месец след като заживяват заедно, навръх Коледа Джо решава да предложи на София. И то не къде да е, а на екзотичен плаж в Хавай докато слънцето залязва, с подготвена реч на испански и с пръстен, който е избрал много дълго време. Като изключим папараците, които са ги били заобградили, поради което предложението е било направено до прозорец с изглед към плажа и залеза, всичко е минало перфектно.

София Вергара разкри тайната на перфектните си извивки

№3 Сватбена тактика. Когато са планирали бройката на гостите за сватбата им, Вергара е предложила всеки да покани по 200 човека, но после е уточнила, че само нейното семейството е около 200 човека, поради което Джо й е отстъпил част от своите гости. Това не е единственият начин по който София е получила желаното: “Когато му показвах опции за сватбата, бяха неща, които аз вече харесвам, така че каквото и да избере той, аз щях да съм щастлива“, коментира актрисата.

Бонус: Послучай първата им годишнина, Джо не й написал картичка, а книга – 40 страници, в които разказва как са се срещнали, какви приключения са изживяли и защо за него тя е най-прекрасната жена на света.

Снимки на очарователната двойка може да откриете в галерията. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини12 ДЕКЕМВРИ 2019

Крис Браун разкри името на детето си

Със снимката Крис потвърди раждането на второто си дете

Горещи новини12 ДЕКЕМВРИ 2019

Грета Тунберг е най-младата "Личност на годината"

16-годишната екоактивистка си заслужи почетния приз от Time

Горещи новини12 ДЕКЕМВРИ 2019

Кейт Мидълтън с тиарата на принцеса Даяна

Вчера Кейт сияеще най-силно в Alexander McQueen

Горещи новини12 ДЕКЕМВРИ 2019

Джоли и Хайек, новото голямо приятелство в Холивуд

Двете актриси са станали близки по време на работата си по общ филм