Звезди : Горещи новини22 ДЕКЕМВРИ 2016

Брад Пит отпразнува рождения си ден без децата

Актьорът е бил в компанията само на няколко приятели

За първи път от 11 години насам, Брад Пит празнува рождения си ден без семейството си.

Актьорът е прекарал празничната си вечер на 18-ти декември в компанията единствено на някои от най-близките си приятели, с които се познава от години. “Той не искаше да празнува рождения си ден навън в модерни ресторанти”, обяснява източникът.

На рождения си ден Пит не е успял да се види с децата си, макар да има право на посещения. Все още не е ясна причината защо това не се е случило.

'Unbroken' film premiere, Los Angeles, America - 15 Dec 2014

След като Анджелина Джоли подаде молба за развод, основният им конфликт са децата и срещите на Брад с тях. Причината е конфликтът на актьора с по-големия му син Мадокс, заради който той дори бе обвинен в насилие. Макар обвиненията да бяха свалени, актьорът получи право да посещава децата си, но единствено в присъствието на терапевт, и то само ако те поискат. Засега обаче големите момчета на двойката – Мадокс и Пакс, категорично отказват да се срещат с баща си.

Близки до Брад обясняват, че най-важното нещо за него са децата и в момента той прави всичко възможно, за да си ги върне. “Основното нещо, върху което той се е фокусирал, е работата върху себе си и работа по подновяването на връзката с децата”, разкрива още източникът.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Зоуи Кравиц ще играе Жената-котка

Актрисата ще партнира на Робърт Патинсън в лентата, която започва да се снима през януари

Горещи новини14 ОКТОМВРИ 2019

Миранда Кер роди третото си дете

За трети път красавицата има момченце

Горещи новини14 ОКТОМВРИ 2019

Всичките три булчински рокли на Хейли Бийбър

И последната рокля от големия ден на Хейли бе показана в цял ръст, а уау-моментът в тази визия е дълбоката странична цепка