Звезди : Горещи новини22 ДЕКЕМВРИ 2016

Брад Пит отпразнува рождения си ден без децата

Актьорът е бил в компанията само на няколко приятели

За първи път от 11 години насам, Брад Пит празнува рождения си ден без семейството си.

Актьорът е прекарал празничната си вечер на 18-ти декември в компанията единствено на някои от най-близките си приятели, с които се познава от години. “Той не искаше да празнува рождения си ден навън в модерни ресторанти”, обяснява източникът.

На рождения си ден Пит не е успял да се види с децата си, макар да има право на посещения. Все още не е ясна причината защо това не се е случило.

'Unbroken' film premiere, Los Angeles, America - 15 Dec 2014

След като Анджелина Джоли подаде молба за развод, основният им конфликт са децата и срещите на Брад с тях. Причината е конфликтът на актьора с по-големия му син Мадокс, заради който той дори бе обвинен в насилие. Макар обвиненията да бяха свалени, актьорът получи право да посещава децата си, но единствено в присъствието на терапевт, и то само ако те поискат. Засега обаче големите момчета на двойката – Мадокс и Пакс, категорично отказват да се срещат с баща си.

Близки до Брад обясняват, че най-важното нещо за него са децата и в момента той прави всичко възможно, за да си ги върне. “Основното нещо, върху което той се е фокусирал, е работата върху себе си и работа по подновяването на връзката с децата”, разкрива още източникът.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 ФЕВРУАРИ 2020

Новата звездна колаборация - принц Хари и Джон Бон Джоуви?

Двамата подготвят нов проект заедно

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Теа Минкова разказва за раждането на бебето си

Влогърката дава съвети за всички бъдещи майки

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Салма Хайек отрече да си е слагала ботокс

Актрисата лично отговори на последовател, който я разкритикува в социалната мрежа