Звезди : Горещи новини05 ФЕВРУАРИ 2018

Бившата жена на Гари Олдман го обвини в тормоз

Доня Фиорентино заяви, че бракът им бил кошмар

Бившата съпруга на актьора Гари Олдман – Доня Фиорентино, заяви, че краткият им брак е бил истински “кошмар” за нея. А през 4-те години, в които са били женени, той я тормозел емоционално и физически.

Тя дори заявява, че холивудската звезда я е удрял, докато е държала едно от децата им в ръцете си. Жената е категорична, че Олдман използвал славата и влиянието си, за да получи попечителство върху децата им по време на развода. “Той ми открадна децата и съсипа целия ми живот. Истината трябва да бъде казана. Той е велик актьор. Дали е бил добър съпруг? Не. Нашият брак беше огромна катастрофа, случиха ни се ненормални неща. Аз загубих самочувствието си, бях съкрушена”, разказва Доня пред Daily Mail. Тя настоя Олдман да поеме отговорност за действията си, въпреки че винаги отричал твърденията й.

Фиорентино и Олдман имат двама сина, които вече са на 20 и 18 години. Двамата се ожениха през 1997 г. само след 4-месечна връзка. По време на бракоразводното дело през 2001 г., Доня заявява пред съда, че известният актьор харчи хиляди за алкохол и проститутки през уикендите, но той отрече обвиненията и обясни, че всъщност тя злоупотребява с пиене и хапчета и не е добра майка.

Днес Фиорентино най-сетне събира кураж да разкрие всичко това пред света заради разказите на всички други жени, които са преживяли насилие и говорят открито. “Искам синовете и светът да знаят истината”, заяви тя и признава, че до голяма степен в виновна за съсипания си живот и съжалява, че не е била майката, която заслужават децата й.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Зоуи Кравиц ще играе Жената-котка

Актрисата ще партнира на Робърт Патинсън в лентата, която започва да се снима през януари

Горещи новини14 ОКТОМВРИ 2019

Миранда Кер роди третото си дете

За трети път красавицата има момченце

Горещи новини14 ОКТОМВРИ 2019

Всичките три булчински рокли на Хейли Бийбър

И последната рокля от големия ден на Хейли бе показана в цял ръст, а уау-моментът в тази визия е дълбоката странична цепка