Звезди : Горещи новини03 НОЕМВРИ 2017

Бионсе ще озвучава Нала в иралната версия на “Цар Лъв”

Ето кой още е включен в каста на лентата

Бионсе ще даде гласа си на лъвицата Нала в игралната версия на любимия на поколения анимационен филм “Цар Лъв”. Новината съобщи самата певица в социалната мрежа Facebok.

Изпълнителката сподели снимкa с актьорския състав на лентата. Сред другите звезди, които се включват са и Доналд Глоувър, който ще озвучава Симба, Джеймс Ърл Джоунс в ролята на Муфаса и Чиуетел Еджиофор като Скар. Комикът Джон Оливър ще изиграе папагала Зазу, а другите емблематични образи – Тимон и Пумба, са поверени на Сет Роугън и Били Айхнер.

“Мечта на всеки директор е да обедини талантлив екип като този, за да върне към живот тази класическа история”, заяви режисьорът Джон Фавро, който стои и зад игралния “Книга за джунглата” от 2016 г.

“Цар Лъв” е един от най-успешните анимационни филми в историята и до днес си остава любим на малки и големи. Освен това той е събрал приходи в световен мащаб от малко под 1 млрд. долара. Лентата е отличена и с “Оскар” за песента на сър Елтън Джон “Can You Feel the Love Tonight” и за музика на композитора Ханс Цимер, както с две награди “Грами”.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини22 СЕПТЕМВРИ 2019

Роди се бебето на Криско и Цвети

Рапърът обяви щастливата новина в събота

Горещи новини22 СЕПТЕМВРИ 2019

Майли Сайръс и Кейтлин Картър са скъсали

Докладват приятелите на двойката

Горещи новини21 СЕПТЕМВРИ 2019

Дъщерята на Майкъл Джаксън излезе на една сцена с Иво Димчев

Парис Джаксън е във възторг от Иво след шоуто

Горещи новини21 СЕПТЕМВРИ 2019

Меган и Хари на сватба в Рим

Меган е избрала черен тоалет на Valentino за големия ден на Миша Нуну