Звезди : Горещи новини12 НОЕМВРИ 2018

Бела Хадид е лудо влюбена, мечтае за брак и деца

Готви ли се предложение?

Снимки: Profimedia

Бела Хадид не просто даде втори шанс на The Weeknd, но си представя да прекара живота си с него.

Бела е лудо влюбена в изпълнителя. Близки до двойката издават, че 22-годишната красавица си мечтаела да сключи брак с поп звездата и да имат деца заедно.

Бела вече се е преместила да живее в апартамента на The Weeknd в Ню Йорк, който е под наем. Любимият й обмислял скоро да купи собствен дом за себе си и за Бела… и все повече се отварял за идеята да й предложи брак.

Бела Хадид си представя бърза сватба

Тъй като и двамата са много заети, Бела смята, че една сватба по бързата процедура би била “забавна”. Точно така Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин си размениха клетви наскоро, така че явно можем да говорим за звездна тенденция.

Като нищо ще се окаже вярно, че двамата обмислят да предприемат най-важната стъпка. Напоследък те са неразделни и им личи колко увлечени са един по друг. Бела дори избира все по-смели дрехи, явно окрилена от страстта към приятеля си… За доказателство се събрали снимки от последните дни.

Част от тях са от афтъра след шоуто на Victoria’s Secret (на които Бела е с бежова рокля, придружавана от The Weeknd и певицата Холзи) и два дни по-късно, когато моделът прикова погледите с металикова полупрозрачна рокля.

Вижте влюбените в галерията!

 

 

 

 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини23 ЮЛИ 2019

Вечната вражда между Тайра Банкс и Наоми Кембъл

Тайра Банкс: "Винаги съм се страхувала от Наоми"

Горещи новини23 ЮЛИ 2019

Лили Райнхарт и Кол Спраус са се разделили

Това потвърдиха близки на бившата двойка

Горещи новини22 ЮЛИ 2019

Кристен Стюърт и Стела Максуел отново заедно

Двете даже не се опитват да го прикриват вече