Звезди : Горещи новини07 ДЕКЕМВРИ 2016

Анджелина Джоли се мести в Лондон

Актрисата ще се кандидатира за генерален секретар на ООН

Анджелина Джоли се мести в Лондон, заедно с шестте си деца.

Нейното преместване е провокирано от факта, че актрисата иска да се кандидатира за генерален секретар на ООН.

Актрисата от години се изявява като посланик във Върховния комисариат на ООН по делата на бежанците, но явно иска сериозно да се захване с политическа кариера, а запознати разкриват пред TMZ, че именно това е причината за развода на една от най-известните холивудски двойки. Анджелина искала да замине за Великобритания и да гради политическа кариера, докато Брад настоявал да останат в Лос Анджелис и да се фокусират над актьорската си професия.

jolie-1

Джоли вече е предприела всички мерки да осъществи своята цел. Тя дори имала опора в лицето на две видни дами в политическия елит, които я консултирали срещу солидно заплащане. Едната от тях е член на Камарата на лордовете в Англия, а другата също била на правителствена позиция във Великобритания.

Пит обаче бил против това решение на Джоли. Двамата имали проблеми от една година, преди актрисата да подаде молба за развод през септември. Тогава Брад бе обвинен в злоупотреба с алкохол и наркотици, както и в насилие срещу 15-годишния им син Мадокс. След проведено разследване, обвиненията бяха отхвърлени от органите на реда.

jolie-2

Съдът за последно постанови, че децата остават под пълното попечителство на Анджелина, докато Брад ще има право да ги вижда само в присъствието на терапевт и то, когато децата поискат. Това означава, че актьорът може да не види своите наследници по Коледа.

Съдията е задължил Брад Пит да дава изненадващи проби за наркотици и алкохол, както и да участва в индивидуални и групови терапевтични сесии. Досега той правеше това само доброволно.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Зоуи Кравиц ще играе Жената-котка

Актрисата ще партнира на Робърт Патинсън в лентата, която започва да се снима през януари

Горещи новини14 ОКТОМВРИ 2019

Миранда Кер роди третото си дете

За трети път красавицата има момченце

Горещи новини14 ОКТОМВРИ 2019

Всичките три булчински рокли на Хейли Бийбър

И последната рокля от големия ден на Хейли бе показана в цял ръст, а уау-моментът в тази визия е дълбоката странична цепка