Звезди : Горещи новини26 ФЕВРУАРИ 2018

Андрей Арнаудов: От две години живея с Емануела

Водещият сподели кадър с бременната си приятелка

Телевизионният водещ и продуцент Андрей Арнаудов и приятелката му Емануела Толева са в очакване на своята първа рожба.

За първи път Арнаудов говори открито за жената до себе си и сподели щастието, което ги очаква. “Не е голяма тайна, че от две години живея с Емануела, и се надявам, че това ще продължи още много дълго време. Аз съм казвал, че не съм голям фен на гражданския брак, но той не означава семейство. Семейството означава други неща. Това, заради което аз досега реално не съм имал семейство, безспорно са децата. Според мен това е семейството,” споделя Андрей пред в. “24 часа”.

Той сподели и кадър с любимата жена, от който става ясно, че бъдещото им дете ще се появи на бял свят в най-скоро време. “Нов участник, скоро!” пише Андрей под снимката, която бързо събра хиляди харесвания и благопожелания.

Андрей Арнаудов очаква бебе

“Емануела е много интересен, смислен и добър човек, който ме учи на много неща… И ме прави по-добър човек. Много е готино това, което ми се случва, макар че е страшно… Вече си представям как ще имам постоянни притеснения за хиляди неща”, казва Арнаудов. “Вярвам, че най-важното, което трябва − а то е да се обичаме и разбираме с жената, с която ще имаме дете − го има. Останалото ще се научим да го правим”, споделя още той.

Жената до Андрей е бившата баскетболистка и настоящ модел Емануела Толева.
Тя е позната и от участието си в риалити проекта на bTV “Африка: Звездите сигурно са полудели”, където участва заедно с близначката си Доротея.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 ФЕВРУАРИ 2020

Новата звездна колаборация - принц Хари и Джон Бон Джоуви?

Двамата подготвят нов проект заедно

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Теа Минкова разказва за раждането на бебето си

Влогърката дава съвети за всички бъдещи майки

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Салма Хайек отрече да си е слагала ботокс

Актрисата лично отговори на последовател, който я разкритикува в социалната мрежа