Звезди : Горещи новини14 НОЕМВРИ 2018

Агонията на Бен Афлек продължава

Актьорът е признал, че има нужда от спешна помощ

Рехабилитационната клиника е мястото, където Бен се чувства най-добре

Последната половин година бе много тежка и динамична за Бен Афлек: той се раздели с продуцентката Линдзи Шукъс и въпреки, че скоро след това намери любовта в лицето на модела на Playboy Шауна Секстън, с нея също нямаше успех.

Бен Афлек смени продуцентката с модел на Playboy

Междувременно, стресът не повлия добре на актьора и той се срина, което го докара до клиниката за рехабилитация. Докато се лекуваше, бившата му съпруга Дженифър Гарнър подготвяше бракоразводното им споразумение, което Бен подписа след като излезе от клиниката, а скоро след това двамата финализираха развода си.

Бен Афлек е пиянствал дни наред в дома си

След 40 дневно лечение, актьорът, който наскоро навърши 46 години, приключи с рехабилитацията и сподели пред феновете си:”Боря се заради себе си и заради своето семейство. Помага ми да знам, че не съм единственият с този проблем. Надявам се, че във времето ще успея да дам пример на всички останали, които се борят.”

Планът на Бен е бил да се лекува в собствения си дом и да бъде заобиколен от приятели и семейство, които да му помагат в борбата с алкохола.

За съжаление обаче, актьорът не се е чувствал добре в тази среда и обстановка, поради което е решил да се върне в клиниката, където ще получи професионална помощ в тежката и дълга битка със зависимостта му. Все още не е ясно колко време ще прекара там Бен.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини13 НОЕМВРИ 2019

Ана Фарис се е сгодила за трети път

Американската актриса изглежда се е сгодила с Майкъл Барет

Горещи новини13 НОЕМВРИ 2019

Поли Генова с първи кадри с мъжа и детето си

Певицата най-сетне показа половинката си

Горещи новини13 НОЕМВРИ 2019

Виктория Бекъм: "Можем да мечтаем смело или още по-смело. След това трябва да работим за мечтата си"

Майка и дизайнер с интервю за полското издание на списание Vogue

Горещи новини13 НОЕМВРИ 2019

Шарлийз Терон защити своите африкански корени

На събитието, което тя организира, за да събере средства за нуждаещите се в Африка, тя избра тоалет с препратка към родната си култура