Адел: Чувствах се недооценена в музиката

Певицата разкрива тайната за успеха си досега

Когато започва работа по третия си албум, Адел записва възрастта си на лист хартия.

“Това е нещо, което правя винаги“, споделя тя. Записването на числото “25” в нейния бележник е малък, но значителен акт, който поставя началото на един изключителен творчески процес.

“Реших да го нарека “25”, на годините, на които бях по това време. А причината – промените, които бяха настъпили в живота ми във времето след излизането на албума “21”. Чувствах се недооценена не само в професионален, но и в личен план. Затова си помислих: ще го направя още веднъж, ще покажа на всички колко много се промених, когато пораснах и се превърнах в жена.

Adele DEFИ тук се прокрадва осезаемото усещане, че един от най-обичаните и успешни записи на всички времена, е бил замислян отдавна. И защо не? Решението на Адел да създаде “25” като завършващ албум за трилогията “19” и безпрецедентния хит “21” е съвсем умишлено. За разлика от музикантите, които заслепени от славата, губят своето вдъхновение, Адел остава вярна на себе си. Въпреки спечелените награди, световното признание, близкия контакт най-големите световни знаменитости и обожанието в очите на публиката, изпълнителката е решена да не допуска да й се случи нещо подобно.

“Мисля си, че вдигнах летвата прекалено високо”, казва тя по повод хитовия си албум “21”. “В света на дигитализацията, е важно да държим музиката, колкото се може по-близо до себе си. Нежната, искрена мелодия е истински балсам за разбитото сърце.”

Дали е само късметът тайната съставка на огромния й успех? Разбери повече в пълното интервю на певицата на страниците на февруарския брой на Grazia.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 СЕПТЕМВРИ 2019

Дъщерята на Майкъл Джаксън излезе на една сцена с Иво Димчев

Парис Джаксън е във възторг от Иво след шоуто

Горещи новини21 СЕПТЕМВРИ 2019

Меган и Хари на сватба в Рим

Меган е избрала черен тоалет на Valentino за големия ден на Миша Нуну

Горещи новини21 СЕПТЕМВРИ 2019

Дженифър Лопес дефилира за Versace в Милано

Тя и Донатела Версаче успяха да предизвикат фурор с една рокля с история

Горещи новини20 СЕПТЕМВРИ 2019

Кайли Дженър потвърди - сексът е по-добър след раждането

В интервю за Playboy тя и Травис споделят за сексуалния си живот и промяната в отношенията им след Сторми