Звезди : Горещи новини15 ЯНУАРИ 2013

5 интересни факта за новата Мис Америка

Малъри Хейгън мечтае за кариера в рекламата

Новата Мис Америка се казва Малъри Хейгън. Какво освен красотата е впечатляващо около живота на щастливата победителка в престижния конкурс? Виж какво разкри за себе си Малъри след като гордо сложи на главата си така желаната корона.

Родена в Алабама, тя се мести в Ню Йорк на 18 със само 1000 долара в джоба. Красавицата признава: “Нямах никаква идея, че тези пари бяха нищо за стандарта в големия град. Нямам представа как родителите ми са ми позволили да направя толкова рискована стъпка. Може би са си мислели, че ще се върна след три седмици като се окажа без пари. Но аз изненадах и себе си и тях – имах три предложения за работа още на първия ми ден в голямия град.”

Хейгън твърди, че не е авантюристка, но би искала да скочи с парашут, защото иска да изпита усещането на това да се оставиш на гравитацията и да не контролираш нещата, защото обикновено тя държи всичко да е под неин контрол. Малъри обяснява: “Аз съм истински Козирог, обичам да планирам и искам да направя нещо напълно нетипично за мен.”

Избирането й за Мис Америка е било съвсем неочаквано за нея. Обикновено заемала второ място на различни конкурси и си мислела, че и сега първото място ще й се изплъзне на косъм.

Каузата, за която ще се бори от позицията си на Мис Свят е превенцията срещу сексуалното насилие над деца. Красавицата дори е разработила платформа Stop It Now – за превенция на този род престъпления. Приема много лично каузата, защото в нейното семейство е имало случаи на сексуално насилие над някои от жените, когато са били деца. Според Малъри предотвратяването на този проблем трябва да е един от приоритетите на Америка.

Тя обожава козметиката. Иска да направи кариера в тази сфера. В момента изучава „Маркетинг и реклама” и мечтаната работа за нея е да бъде маркетинг директор на голяма козметична компания. Като част от задълженията й на Мис влиза и сътрудничество с козметичната компания Artistry. 

Снимки: Profimedia

Виж сега:
Джоди Фостър призна, че е хомо
Оливия Уайлд се сгоди!

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Петя Дикова роди момченце

Пипи и приятелят и Илиян Любомиров за избрали името Александър

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Мишел Уилямс се развежда

Мишел и Фил се разделиха също толкова тайно, колкото и когато се ожениха

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Меган ражда всеки момент, майка й долетя от Щатите

Кога в крайна сметка ще видим бебето?

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Интернет срещу Благой и бременната Златка

Опитите на влюбените да изпъкнат като модни трендсетъри търпят нов провал