Здраве & Фитнес : Здраве : Игри26 ФЕВРУАРИ 2016

Аюрведа терапии и козметична процедура са наградите в новата ни игра

Посрещнете пролетта с терапиите на Rudraaksha

Аюрведа, най-старият клон на медицината бележи началото си от древна Индия и все още управлява пулса на света.

Tя е най-всеобхватната терапевтична практика в света включваща цялостна система за поддържане на здравето, като в основата на лечението стоят аюрведичните масажи и терапии. В процедурите се използват лечебни билкови масла, пудри и пасти, които се втриват, поставят или накапват по специфичен начин в зависимост от индивидуалното състояние или предпочитание.

В новата игра на Miss Bloom и Rudraaksha – Галерия за масаж ви подаряваме три процедури, които ще ви помогнат да влезете във форма преди началото на пролетта. Абянга ще ви отърве от стреса, тревожността, умората и болките в ставите и мускулите, докато Удвартана ще ви помогне в борбата с излишните килограми и целулит. Третата процедура е козметична – радиочестотин лифтинг за лице, който представлява безоперативна алтернатива за стягане на лицето и повдигане на овала му.

Какво трябва да направите?

Посетете сайта на Rudraaksha на адрес rudraaksha.net и разгледайте процедурите. След това оставете коментар под поста за играта в страницата на MissBloom.bg във Facebook и споделете с нас коя от Аюрведа терапиите или козметичните процедури ви харесва и бихте опитали. 

Първата награда е Удвартана + фитобъчва, втората – Абянга + фитобъчва, а третата – радиочестотин лифтинг за лице с продължителност 30 мин. 

Срок на играта: 26.02. – 04.03 
Желаем ви успех! 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕ

Здраве21 АВГУСТ 2019

30-минутен фитнес и философия за здраво тяло от Кейт Ъптън

Тя тренира, за да се чувства силна. И съветва всички жени да се отърват от маниакалното следене на това колко точно сочи кантарът

Здраве19 АВГУСТ 2019

Как се храни моделът на Victoria's Secret Роми Стридж

Ангелът ни показва тайната зад красивото й тяло

Здраве16 АВГУСТ 2019

Детокс с активен въглен - да или не?

Трендът с черните напитки и храни може би не е толкова здравословен, колкото си мислим

Здраве13 АВГУСТ 2019

5 храни, които не трябва да ядете преди плаж

Газирано, сладко и солено предизвикват подуване