Появата на акне издава сериозни здравословни проблеми

Местоположението показва от какво страдате и как да се излекувате!

Знаехте ли, че появата на пъпки по лицето издава, че имате сериозни здравословни проблеми?

Но не се плашете предварително, ами прочетете какво издава тяхното местоположение. Именно това показва с какво може да е свързан вашия проблем, както и как да го разрешите.

Между веждите
Пъпките, които се появяват между веждите показват проблеми с черния дроб. Това може да значи, че тялото ни е претоварено с изчистване от токсините. За да подпомогнете работата му, ограничете продуктите от животински произход и започнете да хапвате повече пълнозърнести храни и зеленчуци. Пийте много вода.

По носа
Пъпките, които се появяват на носа показват, че имате сърдечни проблеми. Замърсяването, високото кръвно налягане и заседналия начин на живот се отразяват върху здравето ан сърцето ни. За да подобрите неговата дейност, започнете да правите упражнения, пийте зелен чай и внимавайте с мазните храни. Задължително е да поддържате здравословни нива на холестерола.

По челото
Еднообразното хранене с храни, бедни на витамини и минерали, стресът и прекалената консумация на алкохол може да доведе до появата на пъпки по челото. За да се справите с този проблем, се фокусирайте върху приема на сурови храни, като е задължително да ги дъвчете добре. Пийте много вода и спете достатъчно и съвсем скоро ще видите, че кожата ви се е изчистила.

beauty

 

По бузите
Пъпчиците, които имате по бузите издават, че имате проблем с белите дробове, предизвикан най-вероятно от замърсения въздух, тютюневия дим и астма. Няма смисъл да ви казваме колко вредни са цигарите за вашето здраве и красорта, но ето ви още един повод да спрете пушенето. За да подобрите здравето на белите дробове пък, може да започнете с лек спорт и да добавите в менюто си много зеленолистни зеленчуци.

Над устните и по брадичката
Пъпките, разположени над устните и по брадичката показват, че ядете твърде много мазнини и сладкиши. Приемът на твърде много кофеин и алкохол също може да доведе до пъпки на тези места. Погрижете се да хапвате повече здравословни храни, включете много плодове и повече продукти с фибри.

По челюстта и шията
Ако прекарвате твърде малко време на слънце и сте повече време под изкуствена светлина в офиса или у дома, ако прекалявате и с нездравословните храни, тогава не се чудете защо имате пъпки по челюстта и по шията. Започнете да прекарвате повече време на открито всеки ден и се върне към здравословната диета, като се фокусирайте повече върху меню с много пълнозърнести храни, плодове и зеленчуци. Избягвайте месото и млечните продукти, тъй като те са замърсени с много хормони.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕ

Здраве22 ФЕВРУАРИ 2020

Важно! Намалете употребата на сух шампоан

Историята на Никол Бакстър от Белфаст стана вирална, след като жената сподели какво е причинил на скалпа й сухият шампоан

Здраве19 ФЕВРУАРИ 2020

5 начина да се заредим с енергия и тонус сутрин

Няколко нетрадиционни начина да направим сутрешната си рутина по-ползотворна

Здраве13 ФЕВРУАРИ 2020

Полезните храни, които не е добре да ядем вечер

Ябълките, ядките и бананите се усвояват добре през деня, но натоварват организма преди лягане

Здраве12 ФЕВРУАРИ 2020

Виното и шоколадът са полезни за кожата?

Да, благодарение на една тяхна обща съставка