Манди Мур избира Nature’s Way за по-добър живот

Певицата и актриса се доверява на силата на природата, за да се грижи за себе си

На 34 години актрисата и певица Манди Мур казва, че се грижи за себе си по-добре отвсякога и се усеща по-енергична и здрава.

Именно тя е новият посланик на натуралните продукти Nature’s Way. Поводът за това партньорство е фактът, че тази година американската компания отбелязва своя петдесетгодишен юбилей в индустрията на природните продукти за здраве.

Ето какво споделя Манди за партньорството си с Nature’s Way.

– Какво е причината да си партнирате с Nature’s Way?

– Намирам се в период от живота си, в който разбирам, че ако положа повече усилия в грижата за себе си, ще мога да се чувствам по-добре. Превръщам се в най-добрата версия на себе си и това се отразява на взаимоотношенията ми с колегите, семейството и приятелите ми. Историята на Nature’s Way кореспондира с вижданията ми – фактът, че вече 50 години компанията помага на хората да имат по-добър живот, ме подтикна да стана техен посланик.

– Как обикновено протича денят на човек, който практикува здравословния начин на живот?

– Аз не съм от типа хора, свикнали да действат по график, а просто се опитвам да се грижа за себе си. Правя неща, които ме карат да се чувствам добре – пия достатъчно количество вода, старая се да се наспивам добре и да прекарвам повече време на открито. Туризмът ми допада. Живея в район в Лос Анджелис, в който има много туристически пътеки и ми е приятно да изпробвам нови такива.

Голям фен на природата съм и това е една от причините, поради които подхождам с толкова хъс към партньорството си с Nature’s Way. Идеята, че човек може да се обърне към природата, да черпи от нейните дарове и посредством тях да оказва положително влияние върху здравето си, силно ми допада.

 – Кой е любимият ти продукт на Nature’s Way?

– Тази зима използвам един от продуктите с черен бъз от серия Самбукус (Sambucus) в желиран вариант. Има страхотен вкус и наистина помага на имунната ми система. Желираните таблетки са много са удобни за прием, когато си на път.

– Кое в хода на партньорството ти с Nature’s Way ти харесва най-много?

– Харесва ми, че разполагам с възможността да дам своя положителен принос за живота на толкова много хора. Изключително съм развълнувана относно дарението на Nature’s Way за “Vitamin Angels”*. Фактът, че майките и децата в САЩ и по света ще имат достъп до естествени продукти за здраве, които ще им помогнат, ме радва.

Чувствам се щастлива да бъда част от екип, който разполага с ресурсите, необходими за доброто здравословно състояние на онези хора, които нямат достъп до тях.

*За да отбележи петдесетата си годишнина, американската компания Nature’s Way дарява 50 000 долара на организацията “Vitamin Angels”.  С този си жест, Nature’s Way ще помогне на много майки и техните деца в САЩ и по целия свят.

Ако искате да научите повече за Манди Мур, следете профила на Nature’s Way в Instagram, за да видите кои са любимите й продукти и да научите повече за дейността на Nature’s Way.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕ

Здраве26 МАРТ 2019

Голямата, грозна лъжа на един веган инфлуенсър

Йована Мендоса години наред е заблуждавала последователите си за ползите от режима, докато в действителност диетата е увредила здравето й

Здраве25 МАРТ 2019

5 начина как да подобрим стойката си

Ако често се улавяте да стоите изгърбени или да клоните на една страна, може би трябва да направите тези 5 неща, за да подобрите стойката си.

Здраве21 МАРТ 2019

Ендометриозата пречи на 1 от 10 жени да има деца

Март е месецът за разпространяване на информация за ендометриозата.

Здраве20 МАРТ 2019

Гледай на света през жълти очила

Синята светлина от компютрите и телефоните може да се пребори единствено с жълти очила.