Здраве & Фитнес : Здраве20 НОЕМВРИ 2018

Какво ще ти струва да имаш стегнато дупе в Бразилия

Жените там вече си имплантират чип, за да тренират повече

Бихте ли платили с живота си за стегнато дупе? Много жени в Бразилия поемат риска.

В страната на самбата красивото тяло е култ и няма жена, която да не е посветена на това да изглежда добре.

Бразилките се грижат много за себе си и флиртуват много. Дотук нищо тревожно, но се оказва, че методите за извайване на тялото – и по-специално на съвършеното заоблено дупе – стават все по-безумни.

Новата мания: чип за стегнато дупе

За успешно отслабване в областта на дупето и бедрата

Масово в столицата Рио Де Жанейро от около две години имплантират на жените чип, който ги кара да тренират повече. Така нареченият chip da beleza, или чип на красотата, се имплантира в ръката на жената и освобождава в тялото хормони, включително тестостерон, за да стимулира нуждата от тренировки. От списание Аllure разследват тенденцията на място и се оказва, че нито един лекар не пожелава да говори в интервю за чипа. Няма точна информация за количеството хормони, които той освобождава в тялото и лекарите го предписват “с едно наум”.

Хирургически лифтинг

8 упражнения стопяват бричовете и оформят дупето

Бразилия държи световното първенство по брой операции за повдигане и попълване на задните части. При така наречения brazilian butt lift в дупето се инжектира мазнина, извлечена от други зони на тялото. Операцията обаче, както всяка една хирургическа намеса, крие опасности от усложнения и средно един на 3000 лифтинга на дупето завършва със смърт.

Какво тренират бразилките за стегнато дупе?

Фитнесът си остава най-добрата здравословна алтернатива. И бразилските жени масово го правят, почти всеки ден. Популярни са самбата и бразилското жиузицу, но най-вече специалните упражнения за дупе, включително много клякания.

Мързеливи упражнения за оформяне на дупето

Един от най-популярните бразилски фитнес инструктори е Чико Салгадо, който е тренирал самия Вин Дизел, както и неговите бодигардове. “Моята философия е да тренирам цялото тяло, не само една зона”, подчертава Салгадо. Неговите тренировки траят по 30 минути и освен клякания, включват скачане на въже, бокс и упражнения с тежести.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕ

Здраве21 АВГУСТ 2019

30-минутен фитнес и философия за здраво тяло от Кейт Ъптън

Тя тренира, за да се чувства силна. И съветва всички жени да се отърват от маниакалното следене на това колко точно сочи кантарът

Здраве19 АВГУСТ 2019

Как се храни моделът на Victoria's Secret Роми Стридж

Ангелът ни показва тайната зад красивото й тяло

Здраве16 АВГУСТ 2019

Детокс с активен въглен - да или не?

Трендът с черните напитки и храни може би не е толкова здравословен, колкото си мислим

Здраве13 АВГУСТ 2019

5 храни, които не трябва да ядете преди плаж

Газирано, сладко и солено предизвикват подуване