Здраве & Фитнес : Здраве20 НОЕМВРИ 2018

Какво ще ти струва да имаш стегнато дупе в Бразилия

Жените там вече си имплантират чип, за да тренират повече

Бихте ли платили с живота си за стегнато дупе? Много жени в Бразилия поемат риска.

В страната на самбата красивото тяло е култ и няма жена, която да не е посветена на това да изглежда добре.

Бразилките се грижат много за себе си и флиртуват много. Дотук нищо тревожно, но се оказва, че методите за извайване на тялото – и по-специално на съвършеното заоблено дупе – стават все по-безумни.

Новата мания: чип за стегнато дупе

За успешно отслабване в областта на дупето и бедрата

Масово в столицата Рио Де Жанейро от около две години имплантират на жените чип, който ги кара да тренират повече. Така нареченият chip da beleza, или чип на красотата, се имплантира в ръката на жената и освобождава в тялото хормони, включително тестостерон, за да стимулира нуждата от тренировки. От списание Аllure разследват тенденцията на място и се оказва, че нито един лекар не пожелава да говори в интервю за чипа. Няма точна информация за количеството хормони, които той освобождава в тялото и лекарите го предписват “с едно наум”.

Хирургически лифтинг

8 упражнения стопяват бричовете и оформят дупето

Бразилия държи световното първенство по брой операции за повдигане и попълване на задните части. При така наречения brazilian butt lift в дупето се инжектира мазнина, извлечена от други зони на тялото. Операцията обаче, както всяка една хирургическа намеса, крие опасности от усложнения и средно един на 3000 лифтинга на дупето завършва със смърт.

Какво тренират бразилките за стегнато дупе?

Фитнесът си остава най-добрата здравословна алтернатива. И бразилските жени масово го правят, почти всеки ден. Популярни са самбата и бразилското жиузицу, но най-вече специалните упражнения за дупе, включително много клякания.

Мързеливи упражнения за оформяне на дупето

Един от най-популярните бразилски фитнес инструктори е Чико Салгадо, който е тренирал самия Вин Дизел, както и неговите бодигардове. “Моята философия е да тренирам цялото тяло, не само една зона”, подчертава Салгадо. Неговите тренировки траят по 30 минути и освен клякания, включват скачане на въже, бокс и упражнения с тежести.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕ

Здраве08 ДЕКЕМВРИ 2019

Удивителните промени, които настъпват в тялото ни след 8 часа сън

Прочетете това и ще се замислите сериозно дали си струва да плащате високата цена на недоспиването

Здраве07 ДЕКЕМВРИ 2019

Да се предпазим от напълняване по време на менопаузата

С този хранителен режим ще активирате метаболизма си и ще сте спокойни, че тялото ви получава всички нужни хранителни вещества

Здраве05 ДЕКЕМВРИ 2019

Пет от най-полезните и пет от най-вредните видове риба

Кои видове риба да подберем за празничната вечеря и кои да държим далеч от кухнята си?