Здраве & Фитнес : Здраве04 НОЕМВРИ 2019

Изразете еротичната си същност без бариери

Вече има напълно натурален продукт, който се справя с вагиналната сухота, подобрява тонуса и чувствителността

Като жени ние добре съзнаваме колко важна е грижата за собственото ни тяло, за да се наслаждаваме на секса без комплекси и без дискомфорт.

Сексуалната увереност на една жена се изгражда с времето, с натрупания опит и с познаването и приемането на самата себе си.

Когато достигнем този етап, искаме да се наслаждаваме пълноценно на еротичния аспект на живота си. Най-честата физиологична бариера за това е вагиналната сухота. Противно на разпространеното мнение, това не е проблем, типичен само за жените в менопаузата и след нея, а за съжаление засяга все повече дами в активна и дори в сравнително млада възраст. Доверявайки се изцяло на силата на естествените съставки, Либифем се справя с този неприятен проблем.

Какво причинява вагинална сухота и защо тя създава такъв дискомфорт на жените?

10 признака на емоционална зрялост

Нека първо уточним, че вагиналната сухота не е “болест”. В различни периоди от живота си много голям брой жени се изправят пред това неприятно усещане. То може да е причинено от хормоналните промени в тялото ни през менопаузата, но и от множество други фактори, както физиологични, така и психологически. Стресът и преумората са чест виновник за усещането за вагинална сухота. Състоянието често съпътства приема на определени лекарства (например антидепресанти и някои видове контрацептиви) или се появява като страничен ефект при химио и лъчетерапия, както и при вагинални инфекции.

Емоционалното ни състояние също е определящ фактор. Периодите на конфликт и отчуждение във връзката или недостатъчното внимание и търпение от страна на партньора естествено повлияват на жената както емоционално, така и на физиологично ниво. Защото женската ни същност е комплексна, силна, но и деликатна и се нуждае от грижа!

Наличието на вагинална сухота създава дискомфорт, намалява значително удоволствието от сексуалните контакти и влияе зле на самочувствието на жената.

Либифем е надеждно средство при вагинална сухота, независимо от причината за нея и от възрастта на жената

Либифем е ефективен, напълно натурален продукт, разработен в два варианта. Либифем Мено 50+ е специално за жени, изпитващи страничните ефекти на менопаузата. А Либифем за жени във фертилна възраст е подходящ дори за млади жени, страдащи от вагинална сухота, независимо от причините за нея.

Либифем подобрява хидратацията на мукозните мембрани, има антиоксидантно действие, подобрява овлажняването и чувствителността в гениталната област. Съставките на продукта са естествени, като дори жените, които кърмят или тези, страдащи от диабет, могат спокойно да приемат капсулите.

Либифем Мено 50+ регулира симптомите на менопаузата и подобрява еротично-чувствената сетивност, като подпомага овлажняването и тонуса на вулво-вагиналната тъкан. Подобрява хидратацията на мукозните мембрани (очна лигавица, устна кухина, влагалище), както и състоянието на кожата и има мощен антиоксидативен ефект.

Свободата да не се срамуваш от белите си коси

Таблетките се приемат по една веднъж дневно, като една опаковка съдържа 30 броя. При медицински състояния се препоръчва консултация с лекар или фармацевт.

Помогнете на тялото си да се усеща пълноценно и си подарете заслужено самочувствие!

Повече информация можете да получите на libifeme.com.

2019-195

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕ

Здраве25 МАРТ 2020

Как да готвим лесно, евтино и здравословно у дома

Ключът е в това да пазарувате точните продукти и да използвате максимално богатия избор от полезни подправки

Здраве22 МАРТ 2020

Домашен дезинфектант? По-добре не

Вижте какви препарати обае можете да си направите

Здраве20 МАРТ 2020

Упражнения за по-добра стойка от професионална балерина

5 упражнения, които ще ви помогнат да сте по-пластични и здрави

Здраве19 МАРТ 2020

Всичко, което трябва да знаете за най-важните витамини

Разглеждаме подробно всичко за витамин А, В, С, D, Е и К