Гледай на света през жълти очила

Синята светлина от компютрите и телефоните може да се пребори единствено с жълти очила.

Знаем колко вредно е да стоим вперени в екраните постоянно, но въпреки това го правим. Това уврежда очите ни и влияе на съня ни. Но не и ако носим жълти очила.

Ако накрая на деня изпитвате болка в главата, а очите ви се замъгляват или парят, най-вероятно сте прекарали повечето си време днес пред екран… и най-вероятно имате нужда от жълти очила.

Как да се гримирате, ако носите очила

Всеки ден, най-често още от ставането и чак до заспиването, или държим телефон, или стоим пред компютър или гледаме телевизия. През това време сме изложени на влиянието на синята светлина, които тези устройства излъчват. Това влияе лошо на очите ни, както и на мозъчната дейност и следователно съня ни.

Но вече не можем просто да намалим излагането пред екраните, защото на повечето от нас работата е обвързана с това. И какво правим в такъв случай?

Затова са създадени жълтите очила или по-точно филтриращите синята светлина. Те имат за цел да намалят лошия ефект на облъчването. С едва забележимо жълто оцветяване успяват да неутрализират ефекта на светлината, която идва от екраните.

Оцветяването на стъклата може да се постигне и при очила с диоптър, така че за хората, които носят очила така или иначе не е проблем, а даже улеснение. Едновременно ще можете да си пазите зрението и съня!

Очилата, които покориха Instagram

Пасват ли очилата ви на вашия личен стил?

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕ

Здраве15 ЮНИ 2019

Ако се борите с преяждането, опитайте тези трикове

Ако се храните така, ще оценяте храната много повече

Здраве13 ЮНИ 2019

Здравословните правила на Джесика Алба са в нейния Инстаграм

37-годишната актриса е открила перфектния баланс в начина си на хранене

Здраве29 МАЙ 2019

Всички трикове на Дженифър Анистън за перфектната й форма

Събрахме тайните на звездата за страхотната й фигура

Здраве26 МАЙ 2019

Естествени начини да намалите апетита си

Отървете се от жаждата за изкушения преди лятото