Два безценни помощника за спокоен август

Дами, с тях може да сте уверени в здравето си и да продължите с летните флиртове

Два безценни помощника за спокоен август

Красиво и диво – такова е дори и най-скучното лято.

Сезонът провокира вълни от емоции, от динамика и усмивки. Изтощителните дни и нощи ни завладяват, а често и липсата на пълноценно хранене разклащат здравето. Най-честите са инфекциите на уринарния тракт, от които много жени са засегнати. Те могат да променят плановете ви за безгрижна ваканция или парти вечер.

Сега е перфектният момент да създадете нов здравословен навик – поддържането на здравето на уринарния тракт и на интимната зона. Започнете през лятото, но продължете през цялата година.

Отлична профилактика за дълги дни край басейна

Два безценни помощника за спокоен август

Страдате ли от хормонален дисбаланс?

Уроинфекции и цистит – нека не им позволим да ни тормозят през лятото. Но, ако все пак се „срещнете“, действайте бързо и смело. Капсулите CranRx® Червена боровинка на Nature’s Way са не само отлична профилактика, но и бърз помощник в нужда. Всяка капсула съдържа патентован екстракт от червена боровинка CranRx®, иззет от всички части на плода (кожа, месеста част и семена). И, ако по принцип не се справят с необходимия минимум вода, която е добре да изпивате, приемайте капсулите с достатъчно от нея – това е необходимо с цел ефективното очистване на патогените и токсичните метаболити с урината. Именно по този начин ще подпомогнете оптималните резултати и ще осигурите антиадхезивна защита на уринарната лигавица срещу патогенни микроорганизми. Приемайте ги не по-малко от 45 дни, за да намалите риска от цистит и други уроинфекции.

Два безценни помощника за спокоен август

 

За перфектно вагинално здраве

Два безценни помощника за спокоен август

Красива и секси – всяка жена го може

За полезните бактерии знаем – те трябва да са повече от другите, за да поддържат нормалното pH. Това е особено важно за вагиналната микрофлора. Басейни, мокър бански, антибиотици, стомашно-чревни неразположения – интимните инфекции са на нисък старт и очакват всяко най-леко разклащане на имунитета ни вследствие на подобни причини, за да преминат в настъпление. „Женските“ болести като вагинални гъбички, бактериална вагиноза и цистит са провокирани често именно от е свръхрастеж на болестотворни гъбички и бактерии. За да ги поддържате в баланс и винаги в бойна готовност за защита най-добре приемайте Мултипробиотик за жени на Natural Factors.С негова помощ с лекота може да възстановите баланса между болестотворни и приятелски бактерии. Може да бъдете спокойни не само за влагалищната лигавица, но и за уринарния тракт – Мултипробиотик за жени осигурява широкоспектърна защита за интимното женско здраве. В помощ на полезните бактерии във влагалищната флора са лактобактериите, като в една капсула се съдържат 12 млрд. Лактобацилите са комбинирани с екстракт от organic червена боровинка CranRich®, който защитава уринарния тракт от Eшерихия коли и други патогени, и намалява риска от инфекции на пикочните пътища.

Два безценни помощника за спокоен август

Осигурете усмивката на лицето си за цялото лято, а и за след това!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕ

Вашата причина да обичате есента, според зодията ви
Здраве17 ОКТОМВРИ 2020

Витамините, които са ни нужни през есента

Слабите и цепещи се нокти през есента ще предотвратим с Витамин С

Защо лекарите препоръчват да увеличим приема на цинк в грипния сезон
Здраве15 ОКТОМВРИ 2020

Защо лекарите препоръчват да увеличим приема на цинк в грипния сезон

Той е един от задължителните елементи за борба с грипа и вирусите

10 причини да обичаме виното
Здраве13 ОКТОМВРИ 2020

10 причини да обичаме виното

Ако все още се чудите, ето ви няколко подходящи причини

7 неща, които трябва да включите в диетата си, за да преборите есенната умора
Здраве10 ОКТОМВРИ 2020

7 неща, които трябва да включите в диетата си, за да преборите есенната умора

Витамин С, желязо и магнезий са ключови за справянето с проблемите през този сезон