Диетата и тренировките на Майли Сайръс

Формулата за перфектно оформен корем на певицата

Майли Сайръс винаги е можела да се похвали с добре оформена фигура и стегнато тяло. Ето как го постига.

Вчера Майли сподели секси снимки на себе си по бански от две части, който перфектно разкри добре поддържаното й тяло.

Това ни накара да се зачудим как точно постига зашеметяващия резултат. Ето всичко, което открихме за диетата и тренировките на звездата.

Тя е най-големият фен на пилатеса

Откакто през 2013 певицата пробва пилатес за първи път, тя се превърна в най-големия фен на спорта. Всеки възможен ден прави по минимум 30-минутна тренировка, като опитва да разнообразява възможно най-много рутината си. Толкова е отдадена на спорта, че си е инсталирала и пилатес студио у дома.

Йога, йога и пак йога

В случай, че не й стигне само една тренировка за деня, тя включва и още два часа йога упражнения. Любимият й стил е Аштанга, който се фокусира върху подобряване на силата и дишането.

Фокусът пада върху коремните мускули

Няма как да не сте забелязали пресата на корема й и тънката й талия. Те са резултат от многото упражнения, които специално фокусира върху тази област. Според нея фокусът върху коремната част е изключително важен, защото силните мускули в тази област помагат в много други упражнения.

Майли Сайръс отново показа колко е гъвкава

Майли ни дава един допълнителен съвет да не разчитаме само на тренировките, за да оформим корема си. Тя предлага да се стараем да гълтаме корема си възможно най-силно, колкото можем по-често, което е много добро упражнение за намаляване на обиколката.

Фитнес, който не е точно фитнес

Дори в дните, които няма време или сили за тренировка, певицата не се излежава на дивана. Тя винаги се опитва да вмъква някакъв тип активност през деня – независимо дали ще са танци на сцената, или по-дълга разходка с домашния любимец.

Веган диета без глутен

Като активен защитник на животните, Майли Сайръс се отказа от продуктите с животински произход преди вече пет години и смята, че това я предпазва от много болести, както й от излишното качване на килограми.

Глутенът и лактозата е трябвало да откаже, заради алергията си към тези продукти, но според нея това също играе роля в поддържането на фигурата й.

Без алкохол, цигари или наркотици

Въпреки че Майли е опитала почти всичко от тези категории в миналото, сега тя е напълно трезва. Поп дивата осъзнава, че това също е важен фактор за доброто здраве и оформената фигура.

Майли Сайръс се бори за женските права чрез модата

Пътят на Ана Виктория към здравето

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕ

Здраве18 ЮЛИ 2019

Най-лесният начин да имаме по-дълъг живот

Едно упражнение намалява риска от рак и сърдечни проблеми

Здраве17 ЮЛИ 2019

Елиминиращата диета е най-добрият начин да се справим с подуването

Диетите може да послужат за много повече от просто подобрение на фигурата

Здраве16 ЮЛИ 2019

Кои храни са позволени преди лягане?

Ето кои храни се отразяват най-добре на тялото ни преди лягане

Здраве12 ЮЛИ 2019

6 мита за храната, на които да не вярвате

Салатата без мазнини не е по-здравословна и още