Здраве & Фитнес : Здраве16 СЕПТЕМВРИ 2015

Be Alive! Заредете се с енергия

Мултивитамините Alive борят стреса и сезонната депресия

Be Alive! Заредете се с енергия

Понякога ви се иска да живеете далеч по-спокойно, но представете си само – ако това наистина се случи, едва ли ще ви харесва за дълго. 

Не вярвате? Тогава представете си съществуването си като идиличен епизод, в който ежедневието тече на съвсем бавни обороти. Представете си го като на забавен каданс. Колко време бихте издържали така? В началото със сигурност ще се чувствате прекрасно, но скоро усещането за скука и безвремие ще надделее.

В истинския живот времето минава бързо и шеметно, а нещата които трябва да се свършат нямат край. Това е хубавият, полезен стрес, от който имате нужда, защото без него с живота нямаше да се случва нищо. Много е лесно обаче, този стрес да премине в дистрес – „лошият” стрес, който отслабва имунната система и предизвиква умора и демотивация. Може би именно той е причината да се чувствате толкова изтощени и изнервени?

Кои са причините за дистреса? Лошо хранене и недостиг на основни хранителни вещества, уседнал начин на живот, недостатъчно сън и почивка, тютюнопушене и злоупотреба с кофеин и алкохол – това са основните фактори, които предразполагат към дистрес. Те отслабват имунитета, в резултат от което той не може да ви „вдигне на крака”. Това рефлектира и върху дейността на нервната система – ето защо не можете да преодолеете емоционалното изчерпване, което влияе толкова негативно.

До какво води продължителният дистрес?

• Хронична умора и изтощение
• Раздразнителност и безпокойство
• Често главоболие
• Сърцебиене
• Косопад и кожни проблеми
• Депресивни и тревожни състояния
• Проблеми със съня
• Податливост към вируси и инфекции
• Повишен апетит
• Хормонален дисбаланс и др.

Как да се справите с последствията от стреса и отново да бъдете жизнени и енергични? Според съвременните медицински практики, най-ефикасните средства срещу хроничен стрес са природните Whole food мултивитамини, които съдържат само естествени съставки. Те укрепват имунитета, регенерират нервната система и възстановяват нормалното функциониране на всички органи и системи в тялото. 

Be Alive! Заредете се с енергия

Alive мултивитамини: за повече тонус, енергия и свежест!

Алайв мултивитамини представлява мощен Whole food имуномодулатор, с уникално въздействие върху тялото и ума. Съдържа: 26 витамини и минерали, 26 плодове и зеленчуци, 14 зелени растения, сред които спирулина и хлорела, 12 храносмилателни ензими, 18 аминокиселини, 12 органично отгледани гъби, повече от 40 антиоксиданти, както и омега-3, 6 и 9 мастни киселини.

Алайв мултивитамини възстановява дейността на имунната и нервната системи. Увеличава концентрацията, редуцира състоянията на депресия и подобрява цялостното психоемоционално състояние. 
Благодарение на богатия си хранителен състав, Алайв мултивитамини подобрява здравето на кожата, косата и ноктите. Приемът на Алайв е особено подходящ при меки и чупливи нокти, суха, изтощена коса, кожа, изгубила естествената си свежест. 
Мултивитамини Алайв е специално тестван продукт, за да се установи със сигурност, че в неговия състав не влизат пестициди, хербициди, глутен, соя, оцветители, консерванти, захар и др.! Само 1 таблетка на ден е достатъчна, за да бъдеш отново жизнена и готова за нови предизвикателства. Ще усетиш енергията веднага, защото всяка таблетка се абсорбира само 20 минути след приема!
Alive мултивитамини е продукт на компания Nature’s Way, USA – утвърден производител на първокласни хранителни и диетични добавки, спечелили доверието на потребителите по цял свят. За повече информация: http://produkti.revita.bg/shop/alive-multivitamini-1g/ 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕ

Beach Diary: Банските на Емили Ратайковски
Здраве05 АВГУСТ 2020

Бием летните жеги с напитки на гладно

Шест идеи за разхлаждащи напитки

5 здравословни навика, които пречат
Здраве29 ЮЛИ 2020

Забавя ли ограничението на калориите стареенето? Ето какво казват експертите.

Последни проучвания твърдят, че ако намалим калориите можем да удължим живота си наполовина

Трябва ли да си водим дневници за храненето?
Здраве20 ЮЛИ 2020

Суперхраните, които всяка жена над 40 трябва да консумира

Включете тези храни в менюто си веднага след 40-ия рожден ден

Готов ли е организмът ви за есента?
Здраве16 ЮЛИ 2020

Системата, която ще ви помогне да се справите с умората

Опитен психолог и психотерапевт ни подсказва как да се погрижим за здравето на ума и тялото си