Здраве & Фитнес : Здраве16 СЕПТЕМВРИ 2015

Be Alive! Заредете се с енергия

Мултивитамините Alive борят стреса и сезонната депресия

Понякога ви се иска да живеете далеч по-спокойно, но представете си само – ако това наистина се случи, едва ли ще ви харесва за дълго. 

Не вярвате? Тогава представете си съществуването си като идиличен епизод, в който ежедневието тече на съвсем бавни обороти. Представете си го като на забавен каданс. Колко време бихте издържали така? В началото със сигурност ще се чувствате прекрасно, но скоро усещането за скука и безвремие ще надделее.

В истинския живот времето минава бързо и шеметно, а нещата които трябва да се свършат нямат край. Това е хубавият, полезен стрес, от който имате нужда, защото без него с живота нямаше да се случва нищо. Много е лесно обаче, този стрес да премине в дистрес – „лошият” стрес, който отслабва имунната система и предизвиква умора и демотивация. Може би именно той е причината да се чувствате толкова изтощени и изнервени?

Кои са причините за дистреса? Лошо хранене и недостиг на основни хранителни вещества, уседнал начин на живот, недостатъчно сън и почивка, тютюнопушене и злоупотреба с кофеин и алкохол – това са основните фактори, които предразполагат към дистрес. Те отслабват имунитета, в резултат от което той не може да ви „вдигне на крака”. Това рефлектира и върху дейността на нервната система – ето защо не можете да преодолеете емоционалното изчерпване, което влияе толкова негативно.

До какво води продължителният дистрес?

• Хронична умора и изтощение
• Раздразнителност и безпокойство
• Често главоболие
• Сърцебиене
• Косопад и кожни проблеми
• Депресивни и тревожни състояния
• Проблеми със съня
• Податливост към вируси и инфекции
• Повишен апетит
• Хормонален дисбаланс и др.

Как да се справите с последствията от стреса и отново да бъдете жизнени и енергични? Според съвременните медицински практики, най-ефикасните средства срещу хроничен стрес са природните Whole food мултивитамини, които съдържат само естествени съставки. Те укрепват имунитета, регенерират нервната система и възстановяват нормалното функциониране на всички органи и системи в тялото. 

Alive мултивитамини: за повече тонус, енергия и свежест!

Алайв мултивитамини представлява мощен Whole food имуномодулатор, с уникално въздействие върху тялото и ума. Съдържа: 26 витамини и минерали, 26 плодове и зеленчуци, 14 зелени растения, сред които спирулина и хлорела, 12 храносмилателни ензими, 18 аминокиселини, 12 органично отгледани гъби, повече от 40 антиоксиданти, както и омега-3, 6 и 9 мастни киселини.

Алайв мултивитамини възстановява дейността на имунната и нервната системи. Увеличава концентрацията, редуцира състоянията на депресия и подобрява цялостното психоемоционално състояние. 
Благодарение на богатия си хранителен състав, Алайв мултивитамини подобрява здравето на кожата, косата и ноктите. Приемът на Алайв е особено подходящ при меки и чупливи нокти, суха, изтощена коса, кожа, изгубила естествената си свежест. 
Мултивитамини Алайв е специално тестван продукт, за да се установи със сигурност, че в неговия състав не влизат пестициди, хербициди, глутен, соя, оцветители, консерванти, захар и др.! Само 1 таблетка на ден е достатъчна, за да бъдеш отново жизнена и готова за нови предизвикателства. Ще усетиш енергията веднага, защото всяка таблетка се абсорбира само 20 минути след приема!
Alive мултивитамини е продукт на компания Nature’s Way, USA – утвърден производител на първокласни хранителни и диетични добавки, спечелили доверието на потребителите по цял свят. За повече информация: http://produkti.revita.bg/shop/alive-multivitamini-1g/ 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕ

Здраве16 НОЕМВРИ 2019

Петте най-полезни зимни плодове и зеленчуци

Яжте червено цвекло, мандарини и карфиол за здраве

Здраве13 НОЕМВРИ 2019

Трите съвета на Хайди Клум за красива фигура

Майката на четири деца разкри как поддържа фигурата си

Здраве12 НОЕМВРИ 2019

Тренировки с различна продължителност и ползите от тях за здравето ни

Физическите упражнения могат да удължат живота ни и да ни помогнат ефективно да се справим с депресията

Здраве12 НОЕМВРИ 2019

Полезните свойства на чая от жасмин

Какво не знаем за "суперчая", който помага за безброй проблеми