Колко е важно да бъдеш ОК! с тялото си

4 млади дами ни вдъхновяват с постиженията си

Когато си в най-добрата си физическа форма, изкушението да уловиш момента в снимка е неустоиумо.

Това и направихме с победителките в нашето фитнес предизвикателство. Този месец, списание OK! подари на четирите дами професионална фотосесия, която бе част от наградата им за 6-седмичните тренировки с интруктора Алиса Белоусова.

Бранислава Шопова, Роселина Пенева, Славина Темелакиева и Лилия Галева застанаха заедно с Алиса пред обектива на най-голямото лайфстайл списание за звезди у нас, ОК!.

А от снимките ясно личи, че го направиха със самочувствие!

Именно четирите момичета завършиха като победители нашето съвмество предизвикателство с Nike Training Club. Под ръководството на Алиса (която, между другото, е един от най-добрите професионални треньори и хореографи у нас и горещи препоръчваме да я последвате за идеи и мотивация във Facebook), те изпълняваха комплекси от приложението месец и половина. Избрахме ги като победителки заради тяхната мотивация, дисцилина и искрено желание да се движат и да полагат най-добрата възможна грижа за телата си!

Кампанията ни The New Culture of Sport стартира заедно с NTC още през февруари.

Тогава се заехме да ви мотивираме да спортувате. Простичко и ясно – без необходимост от гладуване, без да ви караме да посещавате фитнес зали. 

С приложението NTC това е напълно постижимо. Комплексите са изключително разнообразни, с възможност за персонализиране, съобразени с физическата подготовка на всяка жена. И на практика осигуряват един личен фитнес инструктор в собствения ни смартфон. Така слагаме край на оправданията, че нямаме време, както и че еднообразните тренировки ни омръзват. И грижата за добрата форма е изцяло в наши ръце, начин на живот. Това нарекохме новата култура на спорт! Надяваме се да сме ви заразили със спортен хъс и обещаваме скоро да има още!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА NTC

NTC09 МАЙ 2017

Be part of the new culture of sport: Победителките!

След 6 седмици тренировки, ето кои са момичетата, които печелят награди

NTC01 МАЙ 2017

Последна тренировка с Алиса Белоусова и NTC

Предизвикателството на Miss Bloom и Nike приключва тази седмица

NTC24 АПРИЛ 2017

Тренираме с Алиса Белоусова и NTC: Седмица 5!

Вижте упражненията, които Алиса Белоусова избра този път

NTC17 АПРИЛ 2017

Четвърта седмица тренировки с Алиса Белоусова и NTC

Тази седмица стартираме с нещо по-интензивно