Здраве & Фитнес : Фитнес02 НОЕМВРИ 2017

Перфектната форма на Шарън Стоун

Как актрисата поддържа тялото си на 59-годишна възраст

Шарън Стоун и до днес остава едно от най-сексапилните момичета в Холивуд, което оставя без дъх мъжете, така както и преди 25 години в “Първичен инстинкт”.

Актрисата може да се похвали не само с най-висок коефициент на интелигентност в Меката на киното (154), но и с удивителна форма, която успява да поддържа с лекота и на 59-годишна възраст.

Стоун е категорична, че движението е в основата на перфектната й визия. “Обожавам тренировките и вярвам, че те са ключът към добро здраве. И разбира се, се храня здравословно“, разкрива звездата в новия брой на сп. Haute Living. “Всеки път, когато тренирам, правя нещо различно. Танцувам, правя йога, плувам с децата, яздя, разхождам се по плажа – обичам да се движа. Не ходя на някакви специални класове, а просто правя, каквото ми дойде”, споделя Шарън. Именно по този начин тя успява да запази своята спортна мотивация.

Неостаряващ сексапил! Шарън Стоун по бански

В изданието тя позира с тоалети на Ungaro и Chiara Ferragni, в които изпъкват стегнатите й форми и стройна фигура. “Щастлива съм. Просто следвам сърцето си… наслаждавам се на живота и вярвам, че всеки ден има по някое чудо”, обяснява актрисата и това си личи от свежестта, която струи от лицето й.

Стоун е категорична, че красотата й се държи само на качествена козметика и никаква пластика. “О, Боже! Та аз едва имам време да се изкъпя! Ползвам страхотни кремове за лице и се опитвам да си обръсна краката, когато се сетя”, шегува се звездата.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Фитнес02 СЕПТЕМВРИ 2019

Фитнес треньорът в задния ви джоб - инстаграм профилите за упражнения, които трябва да следвате

Съветите на тези инфлуенсъри ще преобразят тялото ви

Фитнес15 АВГУСТ 2019

Тренировки без тежести за дупе и крака от фитнес инфлуенсърите

Всяка една от тях можете да направите навсякъде и не изискват никакво оборудване

Фитнес12 АВГУСТ 2019

Бути йога - забавният начин да отслабваме

Не, името не идва от думата "booty"

Фитнес02 АВГУСТ 2019

Инста-вдъхновение за по-тънка талия

Избрахме няколко много добри комплекса с упражнения, които се изпълняват в домашни условия