Какво тренират порно актрисите

Новите фитнес икони не са във Victoria’s Secret, а в PornHub

Аса Акира (Asa Akira) признава, че е пристрастена към спорта. "Тренирам почти всеки ден, като се насилвам да си вземам по един почивен ден седмично", казва азиатската звезда от филмите за възрастни.

Аса е на стриктна диета и залага основно на салатите - освен един ден седмично. Тогава яде много пица и азиатска храна.

Аспен Рей (Aspen Rae) влиза в порно индустрията на 18, а на 25 се запалва по бодибилдинга. Казва, че за разлика от повечето момичета, обожава да тренира с тежести.

Тя приема много протеини и задължително разделя храненията си за деня на 5-6. Винаги носи със себе си голяма бутилка вода и по нещо за хапване.

Бившата приятелка на Чарли Шийн Брет Роси (Brett Rossi) тренира по пет дни седмично, като любимият й спорт е ездата.

"На 28 години открих, че да се храниш чисто е толкова важно, колкото и да спортуваш", казва тя. Брет е вегетарианка и освен това не яде почти нищо сладко.

“В порно индустрията има много хора, които са пристрастени към алкохола и наркотиците. Когато повече не издържат, преминават към спорта. Това е просто още една форма на зависимост”.

Думите са на порно иконата Аса Акира. Самата тя притежава едно от най-стегнатите тела в индустрията, но твърди, че никога не е била изкушена от забранените субстанции.

Нейният опиат е йогата, но редовно разнообразява и с други видове тренировки. Все пак, когато си чисто гола пред камерите часове наред, няма как да скриеш нито милиметър от физиката си – нито “любовните дръжки”, нито леко поотпуснатото коремче, нито мазнинките, които евентуално си си позволила да лепнеш на бедрата. Особено с навлизането на видео резолюцията 4K.

PornHub разкри от какво се възбуждат жените

В индустрията споделят, че в последните години летвата за фитнес нивото на актрисите се е вдигнала високо. Впрочем, това важи и за мъжете – допреди години, нямаше проблем порно актьорите да са или слаботелесни, или пълни и отпуснати (Ще кажем само “Рон Джереми” и няма да обясняваме повече).

“Лицето на порно индустрията се промени”, потвърждава актьорът Дерик Пиърс пред Men’s Health. Колегата му Раян Дрилър добавя: “В днешно време порното е много по-фокусирано върху естетиката, затова в професията навлизат все повече хора с тренирани тела”.

Жените свършват 13% по-често с други жени

Замисляйки се, не е трудно да видим логиката. Особено за жените от филмите за възрастни – тяхната работа е да изглеждат голи така, че да бъдат обожавани и да въплъщават фантазиите на непознати мъже от цял свят. Оформените и стегнати женски тела са глобален тренд, нормално е порното да се адаптира към тази реалност.

Е, порно актрисите ли са новите “ангели”? Че и повече. Доказват го трите мацки в галерията.

Ангелите на Victoria’s Secret показват любимите си упражнения за дупе

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Топ 10 на диетите за 2019
Фитнес20 ОКТОМВРИ 2020

Кратки тренировки за тонус и добро настроение

Всички се правят за по няколко минути у дома

30-минутна тренировка за по-бърз метаболизъм
Фитнес16 ОКТОМВРИ 2020

30-минутна тренировка за по-бърз метаболизъм

Жената, която е тренирала Дженифър Лорънс, ни носи идеи за днешната тренировка

Забравете за безсънието с помощта на... розов шум
Фитнес14 ОКТОМВРИ 2020

Можем ли да тренираме преди лягане?

Извинението "твърде късно е за тренировки" все пак не се оказва валидно

100-годишната история на пилатеса
Фитнес11 ОКТОМВРИ 2020

30 минути табата за цялото тяло

Едно фитнес предизвикателство за уикенда