Бритни върна перфектната си форма. Как го направи?

Певицата издава колко труд й е коствало това тяло

Бритни споделя, че в последната година води изключително здравословен начин на живот. Но и тя е като всички нас и понякога й е доста трудно да бъде стриктна.

“Трудно ми е да пазя диета, защото любимите ми ястия са спагети, какаови кексчета и шоколадов чипс”, признава звездата. Въпреки това тя ограничава висококалорийните храни и тренира редовно.

Тя споделя, че след раждането на двете й деца и навлиозането в 30-те, тялото й е започнало да се променя. „За мен беше от решаващо значение да заложа на интензивен спорт, за да мога да остана във форма. Постоянството е от ключово значение в това отношение“.

„За мен всекидневните упражнения са важни както физически, така и психически. Нямам нищо против да спортувам навън. Никога не съм имала проблеми с мотивацията да спортувам редовно“, категорична е певицата.

Спиърс споделя, че предпочита интензивните, но краткотрайни тренировки. Затова разчита предимно на 20-минутни кардио упражнения, след което се отдава на по-силовите – като лицеви опори, коремни преси и съвсем малко вдигане на тежести.

„Танците са чудесна кардио тренировка, а освен това са и забавни“, казва още тя и продължава: „Не се стремя да съм най-талантливата, най-красивата или най-добрата, но това не ми пречи да умея да се наслаждавам на живота си повече от всичко“.

И ако си мислите, че тя спира дотук с упражненията, лъжете се. "Правя йога по 90 минути два пъти седмично и много кардио – три едночасови сесии седмично с моя треньор", разкрива още певицата.

В последните години Бритни Спиърс често беше обект на критика заради запуснатото си тяло. Това обаче вече е в миналото!

Певицата демонстрира форми, на които всички могат да завидят. Разбира се, хейтърите веднага я обвиниха, че за постигането им си е подпомогнала с фотошопа. Тя обаче им затвори устите, като сподели кадър пред огледалото. Освен че е в топ форма, Бритни е и зарита с ангажименти – тя има собствено шоу в Лас Вегас.

Спиърс показва по-плосък корем като на модел и стегнати бедра, без следа от целулита, който я мъчеше години наред. Приятелите й казват, че е свалила близо 20 кг, но как е постигнала този зашеметяващ успех?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Фитнес15 ЮЛИ 2019

Тренировки за по няколко минути под ритъма на любимите ви песни

В този Youtube канал ще намерите тренировки на фона на някои от най-актуалните песни днес

Фитнес05 ЮЛИ 2019

Ударно стягане на долната половина на тялото

Бедра, дупе и долната част на корема

Фитнес03 ЮЛИ 2019

Оформяща тренировка за дупе без никакви уреди

Много удобна за изпълнение у дома