Бритни върна перфектната си форма. Как го направи?

Певицата издава колко труд й е коствало това тяло

Бритни споделя, че в последната година води изключително здравословен начин на живот. Но и тя е като всички нас и понякога й е доста трудно да бъде стриктна.

“Трудно ми е да пазя диета, защото любимите ми ястия са спагети, какаови кексчета и шоколадов чипс”, признава звездата. Въпреки това тя ограничава висококалорийните храни и тренира редовно.

Тя споделя, че след раждането на двете й деца и навлиозането в 30-те, тялото й е започнало да се променя. „За мен беше от решаващо значение да заложа на интензивен спорт, за да мога да остана във форма. Постоянството е от ключово значение в това отношение“.

„За мен всекидневните упражнения са важни както физически, така и психически. Нямам нищо против да спортувам навън. Никога не съм имала проблеми с мотивацията да спортувам редовно“, категорична е певицата.

Спиърс споделя, че предпочита интензивните, но краткотрайни тренировки. Затова разчита предимно на 20-минутни кардио упражнения, след което се отдава на по-силовите – като лицеви опори, коремни преси и съвсем малко вдигане на тежести.

„Танците са чудесна кардио тренировка, а освен това са и забавни“, казва още тя и продължава: „Не се стремя да съм най-талантливата, най-красивата или най-добрата, но това не ми пречи да умея да се наслаждавам на живота си повече от всичко“.

И ако си мислите, че тя спира дотук с упражненията, лъжете се. "Правя йога по 90 минути два пъти седмично и много кардио – три едночасови сесии седмично с моя треньор", разкрива още певицата.

В последните години Бритни Спиърс често беше обект на критика заради запуснатото си тяло. Това обаче вече е в миналото!

Певицата демонстрира форми, на които всички могат да завидят. Разбира се, хейтърите веднага я обвиниха, че за постигането им си е подпомогнала с фотошопа. Тя обаче им затвори устите, като сподели кадър пред огледалото. Освен че е в топ форма, Бритни е и зарита с ангажименти – тя има собствено шоу в Лас Вегас.

Спиърс показва по-плосък корем като на модел и стегнати бедра, без следа от целулита, който я мъчеше години наред. Приятелите й казват, че е свалила близо 20 кг, но как е постигнала този зашеметяващ успех?

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Фитнес16 МАЙ 2019

Фитнес тенденциите тази година

Всяка година има нещо ново модерно във фитнеса и това са тенденциите този път

Фитнес15 МАЙ 2019

Тренировките на интровертите

Не ви харесва претъпкания фитнес? Това са тренировките за вас

Фитнес09 МАЙ 2019

Теодора Бургазлиева за тялото си след раждането на близнаците

Теди е качила 30 килограма, но вече е в завидна форма

Фитнес23 АПРИЛ 2019

Диетата и фитнес режимът на Моника Белучи

"Аз съм като акула, имам нужда постоянно да се движа, за да живея"