Сиара разкри как е отслабнала с 9 кг за месец

Младата майка е решена да си върне перфектната форма час по-скоро

Младата майка Сиара се похвали, че е свалила внушителните 9 кг след раждането на дъщеря й Сиена Принсес в края на април.

Певицата сподели, че вече е 80 кг. “Казах, че няма да кача 27 кг, докато се грижа за Сиена и… направих точно това!!”, написа гордата Сиара под кадър, на който е снимала колко е теглото й в момента. “4 седмици след раждането загубих 9 кг. Целта ми тази седмица са още 4,5 кг. Вчера бях 83 #BounceBack #LevelUp”, казва още изпълнителката.

Тя е пристъпила към плана за действие, който приложи и след първото си раждане преди 3 години. Тогава тя качи 27 кг и само за 4 месеца тя успя да ги стопи, благодарение на строга дисциплина, диета и фитнес програма. “След като той се роди, докато не можех да тренирам все още, аз продължавах да ям и натрупах 27 кг”, сподели тя пред сп. Shape през 2015 г. “Веднага след като лекарят ми каза, че мога да започна отново с тренировките, се качих на пътечката за бягане още на следващия ден. Веднъж завърнала се, тренирах по два или три пъти на ден”, сподели Сиара.

“Първо правех едночасова тренировка с моя треньор Гунар Петерсон, а по-късно през деня още две сесии с кардио. Това, заедно с един наистина чист план на хранене, загубих 27 кг за четири месеца. Това беше една много интензивна програма и бях изключително фокусирана върху нея.”

Сиара все пак споделя, че всячески се старае да се бори с изкушения като пържени картофи, чийзбургер и пица. “Имам мантра: “Храната никъде няма да отиде.” И когато се опитвам да се храня правилно, първо се питам: “Наистина ли трябва да ядеш всички тези луди неща? Те все още ще бъдат наоколо, ако ги искате по-късно.”

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДИЕТИ

Диети14 ЮНИ 2019

4 най-важни правила, които ще ни помогнат да ядем по-малко

Така няма да пълнеем, но и никога няма да гладуваме

Диети13 ЮНИ 2019

Да избегнем капаните при избора на зърнена закуска

Знаехте ли, че някои от тези "здравословни" закуски съдържат над 20% мазнини?

Диети06 ЮНИ 2019

Как да останем слаби и по време на ваканцията

Според изследванията средностатистическият човек трупа между 1 и 2 килограма по време на почивка