Сиара разкри как е отслабнала с 9 кг за месец

Младата майка е решена да си върне перфектната форма час по-скоро

Младата майка Сиара се похвали, че е свалила внушителните 9 кг след раждането на дъщеря й Сиена Принсес в края на април.

Певицата сподели, че вече е 80 кг. “Казах, че няма да кача 27 кг, докато се грижа за Сиена и… направих точно това!!”, написа гордата Сиара под кадър, на който е снимала колко е теглото й в момента. “4 седмици след раждането загубих 9 кг. Целта ми тази седмица са още 4,5 кг. Вчера бях 83 #BounceBack #LevelUp”, казва още изпълнителката.

Тя е пристъпила към плана за действие, който приложи и след първото си раждане преди 3 години. Тогава тя качи 27 кг и само за 4 месеца тя успя да ги стопи, благодарение на строга дисциплина, диета и фитнес програма. “След като той се роди, докато не можех да тренирам все още, аз продължавах да ям и натрупах 27 кг”, сподели тя пред сп. Shape през 2015 г. “Веднага след като лекарят ми каза, че мога да започна отново с тренировките, се качих на пътечката за бягане още на следващия ден. Веднъж завърнала се, тренирах по два или три пъти на ден”, сподели Сиара.

“Първо правех едночасова тренировка с моя треньор Гунар Петерсон, а по-късно през деня още две сесии с кардио. Това, заедно с един наистина чист план на хранене, загубих 27 кг за четири месеца. Това беше една много интензивна програма и бях изключително фокусирана върху нея.”

Сиара все пак споделя, че всячески се старае да се бори с изкушения като пържени картофи, чийзбургер и пица. “Имам мантра: “Храната никъде няма да отиде.” И когато се опитвам да се храня правилно, първо се питам: “Наистина ли трябва да ядеш всички тези луди неща? Те все още ще бъдат наоколо, ако ги искате по-късно.”

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДИЕТИ

Диети23 МАРТ 2019

Диетата "фактор Ф" ще ни вкара във форма за лятото

Може ли това да е лесната за следване диета, която винаги сме търсили?

Диети13 МАРТ 2019

Как никога да не сме гладни с по-малко храна

Ако опитвате да ограничите количеството храна, която консумирате, тези съвети ще ви помогнат.

Диети11 МАРТ 2019

Храните, които помагат на сърцето ни

Похапвайте тези храни, за да се радвате на здраво сърце.

Диети23 ФЕВРУАРИ 2019

Алкохол и диета? Мисия възможна!

Разберете по колко и какво може да пиете, и пак да се отървете от досадните килограми