Living : Книги & технологии15 НОЕМВРИ 2017

Вдъхновяващ стил и шик в технологичните аксесоари

В света на технологиите, всяко едно устройство, което избираме, е израз на личен стил и разбиране за дизайн

Перфектният външен вид изисква правилните акценти. Съчетаването на всеки един детайл – от копчетата на ризата до връзките на обувките – е толкова важно, колкото и самият подбор на дрехи и аксесоари.

В света на технологиите, всяко едно устройство, което избираме, е израз на личен стил и разбиране за дизайн. Технологиите днес са много по-важни за модното ни излъчване дори и от дамската чанта и парфюма. Те допълват визията и придават последния, завършващ елемент.

За вдъхновяващ завършек на аутфита, Samsung предлага серия от модерни устройства. Най-отличаващото се устройство, което носим със себе си, неотменимо е смартфонът. Наскоро представения на българския пазар Samsung Galaxy Note8 комбинира отличителен стил, забележителен дизайн и смарт функции, които могат значително да ни улеснят в ежедневието.

Samsung Galaxy Note8 можем да изберем в актуалните цветове „среднощно черно“ или „златен клен“. Двата варианта лесно можем да комбинираме с любимите ни нюанси червен гренадин и класическо сиво, които видяхме на седмицата на модата в Ню Йорк за тази есен. Всичко това, лесно можем да съчетаем с класиката в гардероба – черно, сиво каре, и разбира се, бяло. С уникален дизайн, Galaxy Note8 има най-големия екран на Note устройство, докато благодарение на по-тесния му корпус, можем удобно да го държим в една ръка.

Задължителна част от технологичните аксесоари, които взимаме всеки ден в чантата, е преносимата батерия. За да бъдем винаги готови за приключения със стил, можем да изберем батерия Battery Pack EB-PG950CNEGWW в модерни цветове. Можем да комбинираме отново в два цвята – сиво или синьо, зависи от избора на нюанс в гардероба. Външната батерия има удобна каишка и е супер мощна за бързо зареждане на Galaxy Note8.

За да сме винаги във форма, Samsung предлага Gear Fit2 Pro – отличителен аксесоар на активните дами с характер и вкус към технологиите. Устройството има елегантен дизайн и изчистен класически стил в черен цвят, както и черен с червени елементи вариант. Независимо дали сме във фитнес залата или на работа, Gear Fit2 Pro следи пулса ни през целия ден, като автоматично отчита и записва дейността ни. Също така, показва зоните на сърдечния ритъм, за да изберем правилно тренировките си.

За да завършим технологичния облик на съвременната дама, не трябва да забравяме музиката. Можем да се насладим на хубавите моменти от живота в движение и със стил. Level Box Slim е преносима колонка, предлагана в модерните червен, син или черен цвят. Пред камината или на басейна – Level Box Slim ще носи настроението и музиката в компактен  и изискан дизайн.

За повече информация за мобилните устройства на Samsung, моля посетете http://www.samsung.com/bg/.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КНИГИ & ТЕХНОЛОГИИ

Книги & технологии18 СЕПТЕМВРИ 2018

9 грешки в Instagram

Може би не знаете, че ги допускате, а може и да сте забравили за тях

Книги & технологии11 СЕПТЕМВРИ 2018

Книгите, които избрахме през септември

Биография, крими и... незаменимият Валери Петров

Книги & технологии29 АВГУСТ 2018

Истинската история на принцеса Даяна от първо лице

Биографична книга разкрива тайните на принцесата навръх годишнината от смъртта й

Книги & технологии20 АВГУСТ 2018

Книгите, които четем през август

Седем заглавия, които ще ви оставят без дъх