Мода : Новини21 СЕПТЕМВРИ 2018

“Ушиване по мярка” от Ermenegildo Zegna

Хармоничен и изискан, гардеробът се състои от палитра от текстури и цветове, заимствани от природата

Услугата на Zegna „Ушиване по мярка” е едно ексклузивно изживяване, което дава на мъжете възможност да поръчат костюм, сако, панталон, риза, вратовръзка или палто според индивидуалните си размери.

В допълнение на това за сезон есен/зима 2018 брандът предоставя възможността и за поръчка на два важни елемента от мъжкия гардероб: луксозно облекло за свободното време и облекло, предназначено за динамичния градски начин на живот и подсилено от изтънчени материи като кашмир и коприна.

Ermenegildo Zegna се грижи да изглеждате безупречно във всеки един момент с услугата  „Ушиване по мярка”. Модният експерт Андреа Кучинело бе в България и даде ексклузивно съвети на почитателите бранда за техния луксозен гардероб. Той сподели, че за сезон есен-зима 2018 на фокус е динамичната комбинация между формални бизнес модели и типично ежедневни със спортно вдъхновение.

Хармоничен и изискан, гардеробът се състои от палитра от текстури и цветове, заимствани от природата. Десените също следват тази идея – създадени чрез специфично наслагване на тонове с преливане, без дефинирани граници.

Zegna  има и нов проект „Trecapi”. Иновационна технология за създаване на материи чрез усукване на три нишки заедно. Така материята става по-плътна, дишаща и устойчива на мачкане, перфектна за бизнес костюми и ризи.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини15 ОКТОМВРИ 2018

Latest Look: Нина Добрев в двоен деним

Актрисата се появи на концерт на Migos и Дрейк

Новини12 ОКТОМВРИ 2018

Тоалетът на Кейт бие по точки Меган Маркъл

Ето как се появиха двете на сватбата на Принцеса Юджийн

Новини12 ОКТОМВРИ 2018

Ако ви е страх от кича, не гледайте

Всички визии от колекцията на Moschino за H&M

Новини11 ОКТОМВРИ 2018

Victoria's Secret смениха Balmain с гръцки дизайнер

Ето коя ще е следващата модна колаборация!