Трудности за Раците, Рибите ще искат да избягат

Какво да очакват всички зодии?

Раците ще изпитат определени трудности днес, които ще изкарат на преден план неподозирани от тях качества. Рибите пък ще искат да избягат и да намерят един по-красив и вълнуващ свят.

Какво обаче да очакват останалите представители на Зодиака?

Овен
Днес, още със събуждането си ще се чувствате прекрасно. Взаимоотношенията и връзките ви ще вървят гладко. Бъдете смели в действията си и покажете най-доброто от себе си и от своя характер.

Телец
При вас нещата ще са по-различни и няма да се чувствате комфортно. Дори и най-малките проблеми ще ви се струват огромни. И все пак нищо сериозно няма да се случи. Родените между 8 и 13 май ще трябва да внимават повече.

Близнаци
Бързо ще разбирате какво трябва да кажете и какво да направите. Не губете и миг. Поемете посоката, която ви е показана и няма да сгрешите. Няма да имате повод за тревога.

Какви са мъжете в любовта според зодията им

Рак
Седмицата ви започва с поредното предизвикателство за вас. Трудностите ще изведат на преден план качества от характера ви, за които не сте подозирали, че притежавате. Вие сте истински стойностна жена. Време е да го покажете.

Лъв
Днес ще се лутате между реалността и света на илюзиите. Някои от вас може да изпитат странно чувство на отчуждение, но в никакъв случай не повишавайте тон и не влизайте в спорове.

Дева
Започнете деня си с устременост и ясна мисъл. Вие сте динамична личност и това ще бъде особено видно днес. Вие предвиждате, предотвратявате, предполагате и стартирате наново. И дори в любовта не си губите времето.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи13 АВГУСТ 2018

Седмичен хороскоп за 13 - 19 август

Близнаци и Раци да внимават в отношенията с близки и колеги

Хороскопи06 АВГУСТ 2018

Седмичен хороскоп за 6 - 12 август

Телците да се отдадат на хобитата си, Девите да се впуснат в неизвестното

Хороскопи01 АВГУСТ 2018

Много любов и еротика за всички зодии през август

Близнаците и Водолеите да се оглеждат - този месец ще срещнат своята половинка

Хороскопи30 ЮЛИ 2018

Седмичен хороскоп за 30 юли - 5 август

Раците да оправят всички конфликти с половинката, Рибите да се отдадат на купони