Технологично бижу в дамската чанта

Или как се влюбихме в елегантния Samsung Galaxy S8

Ако един телефон притежава стилен дизайн, помага ни винаги да сме online и разбира се, прави страхотни снимки, то със сигурност лесно ще спечели сърцата ни. 

Не че селфитата са толкова важни… Всъщност, кого заблуждаваме – разбира се че са важни! Това е едно от първите неща, които забелязахме в новия Samsung Galaxy S8. Защото сме жени и по природа сме суетни (или пък защото просто сме свикнали да очакваме красиви снимки от последното поколение смартфони), веднага изпробвахме възможностите на камерата.

Не е нужно да ви обясняваме, че в ерата на социалните мрежи тя може би е най-често използваната “част” от смартфона ни. Докато тествахме телефона в ежедневието си, се постарахме да заснемем всеки един интересен момент от него: от beauty ритуала у дома, през сутрешното кафе в редакцията, обяда в любимия ресторант, питието след работа, концерта, лежерния уикенд… Ако спецификациите “12-мегапикселова задна камера и 8-мегапикселова предна камера” не ви говорят нищо, ние можем да ги обобщим така – постовете ни в Instagram никога не са изглеждали толкова добре! 

И като стана дума за това, че смартфонът се е превърнал в неразделна част от деня ни… Не е ли външният вид основен фактор при избора му? Все пак, от женска гледна точка, телефоните са до еднаква степен аксесоар и необходимост. Тук Galaxy S8 ни спечели с още нещо – липсата на каквито и да е било излишности. Инфинити дисплеят се разпростира от край до край към страните на телефона, а основният корпус е като гладко бижу, идващо в различни цветове. Нюансите Среднощно черно, Сива орхидея, Ледено сребристо и Син корал са достатъчно изкушаващи и превръщат смартфона в технологичен аксесоар, без който не можем.

Samsung Galaxy S8 идва с още безброй екстри, като например мощен процесор, позволяващ да не изоставаме с работата и да браузваме социалните мрежи, където и да се намираме; сканиране на ириса, пръстов отпечатък… и какво ли още не. А размерът, който все пак има значение? Samsung Galaxy S8 и малко по-голямата му версия Galaxy S8 Plus могат да се ползват и с една ръка, докато балансираме чантата и обядът в другата. 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КНИГИ & ТЕХНОЛОГИИ

Книги & технологии18 СЕПТЕМВРИ 2018

9 грешки в Instagram

Може би не знаете, че ги допускате, а може и да сте забравили за тях

Книги & технологии11 СЕПТЕМВРИ 2018

Книгите, които избрахме през септември

Биография, крими и... незаменимият Валери Петров

Книги & технологии29 АВГУСТ 2018

Истинската история на принцеса Даяна от първо лице

Биографична книга разкрива тайните на принцесата навръх годишнината от смъртта й

Книги & технологии20 АВГУСТ 2018

Книгите, които четем през август

Седем заглавия, които ще ви оставят без дъх