Седмичният хороскоп за 4 -10 юни

Лъвовете да внимават какво говорят, Рибите ще се разделят с човека до тях

Тази седмица всички знаци ще искат да изразят себе си, но трябва да внимават какво говорят. Бъдете по-тактични, за да не допуснете сериозен гаф.

През уикенда всички ще са настроени на романтична вълна и е възможно да се отдадат на страстни емоции с партньорите. Но какво очаква всеки знак?

Овен

Тези дни остроумните реплики, с много честност и чувство за хумор, са вашата запазена марка. Но не наранявайте чувствата на околните, защото по този начин ще създадете враждебна нагласа, която може занапред да ви навреди. Настроени на романтична вълна, а това ще продължи чак до 10-ти.

Телец

Работната ви седмица може да бъде доста интензивна. Има голяма вероятност ревността през следващите дни да бъде ваш верен спътник. Внимавайте, защото това може да ви отклони от целите ви. Работете върху своя собствен успех и всичко ще се получи така, както го искате. Заложете на романтичен уикенд с любимия човек.

Близнаци

Добрите отношения с околните ви карат да се чувствате страхотно. Тази седмица е възможно да сте привлечени от хора, които са крайно противоположни на вас самите. Помислете добре, ако сте решили да минете на следващо ниво. Завършете работната седмица с любов.

Трите зодии, които никога няма да простят изневяра

Рак

През следващите дни ще се случи нещо, което ще даде тласък на вашата професионална реализация. Подгответе се добре, за да се случи всичко както трябва. Възможни са финансови постъпления. Ще бъдете много емоционални и повече от всякога ще търсите близостта на любимите си хора.

Лъв

През следващите седем дни бъдете внимателни какво казвате, за да не съжалявате. Прагматичният ви усет ще подпомогне реализацията на неща, за които отдавна мечтаете. Възможно е да се сблъскате със ситуации, при които бързият усет и адекватните решения ще ви доведат до успех. Анализирайте всичко.

Дева

Доверете се на своята интуиция и на мъдростта си през следващите дни. Водете си дневник на задачите, защото през седмицата е възможно да сте по-разсеяни от всякога. Петък е вашето време за любов. Оставете се на романтиката и хубавото вино през уикенда и бъдете сигурни, че следващата седмица ще ви тръгне по вода.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи24 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 24 - 30 септември

Водолеите ще трябват да пестят пари, а Лъвовете да поработят върху себе си

Хороскопи17 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 17 - 23 септември

Овните ще са обзети от романтични пориви, Стрелците да стопират емоциите за момента

Хороскопи10 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 10 - 16 септември

Лъвовете да се доверят на разума си, Рибите да погледнат положително на нещата

Хороскопи03 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 3 - 9 септември

Нова работа в чужбина за Раците, Везните да не отлагат задачите