Седмичен хороскоп за 9-15 юли

Девите да внимават с роднините, положителна промяна за Водолеите

Предстоят конфликти с роднините за Девите. Раците пък най-сетне ще преодолеят вътрешната си несигурност и ще се справят с всичките си проблеми.

Какво да очакват останалите зодии?

Овен
Не бъдете нетърпеливи и се старайте повече в работата си. Няма да получите бърз резултат, но в крайна сметка ще постигнете желаното. Покрай проектите ви, ще ви се наложи да възобновите контактите, а това от своя страна може да ви донесе повече пари.

Телец
Кипите от енергия и точно сега сте готови да работите на пълни обороти, за да осъществявате всичките си цели. Няма да останете разочаровани и ще получите нещата, към които се стремите. Сега е момента да вложите част от печалбата си в нови начинания.

Близнаци
Мислете положително, само така ще получите необходимите внимание, обич и подкрепа. За да постигнете целите си в работен план, не губете вяра и бъдете сериозни. Ще получите висока оценка за работата си и пари няма да ви липсват.

4 са зодиите, които винаги казват истината

Рак
Ще обирате плодовете на усърдния труд, който сте положили в последните месеци. Материалното ви положение ще се подобри. Тези от вас, които са имали някакви тревоги и вътрешни проблеми, съвсем скоро ще намерят решение за тях.

Лъв
Време е да изключите от живота си всички онези хора, които ви карат да се чувствате некомфортно. Избягвайте конфликтите и гонете само собствените си интереси. Фокусирайте се над работата си, за да се чувствате удовлетворени от себе си.

Дева
Фокусирайте се над работата, за да завършите успешно всичките си работни проекти. Сега е моментът да създадете нови контакти, които ще са ви от полза не само за работата, но и за личния живот. Възможни са обаче конфликти с роднини.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи24 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 24 - 30 септември

Водолеите ще трябват да пестят пари, а Лъвовете да поработят върху себе си

Хороскопи17 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 17 - 23 септември

Овните ще са обзети от романтични пориви, Стрелците да стопират емоциите за момента

Хороскопи10 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 10 - 16 септември

Лъвовете да се доверят на разума си, Рибите да погледнат положително на нещата

Хороскопи03 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 3 - 9 септември

Нова работа в чужбина за Раците, Везните да не отлагат задачите