Астро Мания : Хороскопи03 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 3 – 9 септември

Нова работа в чужбина за Раците, Везните да не отлагат задачите

Предстои труден период за зодиите, кои обаче ще са щастливците, които ще преминат с лекота през препатствията, които Съдбата им предлага?

Овен
Ще сте изправени пред много препятствия. Ще се справите с лекота с тях в началото на седмицата, тъй като ще имате морална подкрепа и финансова сигурност. След сряда ще трябва да се справите сами. Всичко идва от това, че не може да проумеете нещата. След петък всичко ще се нареди, както го искате. Ако следвате правилата, няма от какво да се притеснявате.

Телец
В началото на седмицата ще сте фокусирани върху въпроси, свързани с дома и семейните отношения. Наложете си да решите всичко. Сега е моментът да приключите всички сделки, свързани с недвижимо имущество или земя. В началото на септември започва нов период за вас. Време е да положите повече грижи за външния ви вид. През уикенда ви очаква любовно признание или авантюра.

Близнаци

Стартирате седмицата с много задачи за изпълнение. След вторник е добре да намалите темпото и да избягвате да взимате важни решения. Не започвайте нищо ново, тъй като периодът не е подходящ. Затова пък всички довършителни дейностище бъдат възнаградени. Възможно е да срещнете своя стара любов и да започнете да си задавате въпроси. Внимавайте. Не повтаряйте старите си грешки.

4 са зодиите, които винаги казват истината

Рак
С много динамика и нови проекти ще стартира вашата седмица. Това ще доведе до финансови постъпления. Възможно е да получите предложение за работа в чужбина. Понеделник и вторник са подходящи дни да помислите по въпроса. Следващите дни не започвайте нищо ново, а завършете започнатото. Пазете от конфликти и интриги. През уикенда бъдете внимателни с дейността, с която се заемете.

Дева
Пълни с енергия, сте готови да се справите с всички проблеми, свързани не само с работата, но и у дома. Бъдете откровени с хората около вас, но в положителния смисъл. Това ще ви помогне много. Всичко ново, свързано с работата трябва да приключите още днес. От вторник започва период на ретрограден Меркурий и новите начинания не са препоръчителни. След сряда са възможни конфликти и проблеми с комуникацията с хората около вас.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи24 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 24 - 30 септември

Водолеите ще трябват да пестят пари, а Лъвовете да поработят върху себе си

Хороскопи17 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 17 - 23 септември

Овните ще са обзети от романтични пориви, Стрелците да стопират емоциите за момента

Хороскопи10 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 10 - 16 септември

Лъвовете да се доверят на разума си, Рибите да погледнат положително на нещата

Хороскопи01 СЕПТЕМВРИ 2018

Любовен септември за Скорпион и Риби

Какво ви очаква през следващите дни?