Седмичен хороскоп за 13 – 19 август

Близнаци и Раци да внимават в отношенията с близки и колеги

Овен
Заредени сте с енергия и ентусиазъм и ще покажете какво можете, подтиквани от творческият ви заряд и интуиция. Няма да ви липсват трудности, но ще се справите с лекота. Ще имате възможност да изявите лидерските си качества.

Телец
Бъдете по-отговорни спрямо задълженията си, за да постигнете резултатите, към които се стремите. Ще имате финансови постъпления, които ще дойдат в точния момент. Ще сте в лошо настроение, но не позволявайте това да се отрази на отношенията ви с хората около вас.

Близнаци
Ще сте прекалено ангажирани с работа и ще пренебрегнете личния си живот. Не се ангажирайте с всичките задачи, ами потърсете сътрудничеството на околните. Внимавайте с отношенията си с близките, не навлизайте в конфликти, които ще съсипят настроението ви.

Рак
Сега е момента да помислите за изглаждане на всички разногласия с колегите. Мислете, че най-важни са общите ви цели, а различията ви се отнасят до методите на работа. Вашето старание няма да остане незабелязано от висшестоящите и е време да поискате повишаване на заплатата.

Лъв
Ще се справите с всяка трудност и предизвикателство, а това доведе до успех в офиса. По този начин ще се обогатите със знания и опит, които ще са ви от полза за в бъдеще. Кипите от енергия и творчески порив и това ще ви подтикне да изявите силните си страни.

Дева
В работната сфера ще отвявате всяка конкуренция с професионализъм. Ще успявате да реализирате идеите си и ще разгърнете потенциала си изцяло. Подредете приоритетите си по важност и не разпилявайте енергията си в несъществени неща.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи15 ОКТОМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 15 - 21 октомври

Овните ги чакат много поводи за радост, а Раците ще си припомнят горчивия вкус на старите грешки

Хороскопи08 ОКТОМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 8 - 14 октомври

Девите ще трябва да проведат дълго отлаган разговор, а Рибите ще се радват на романтични отношения

Хороскопи01 ОКТОМВРИ 2018

Октомври носи полъха на промяната

Един месец, изпълнен с много любов и още повече предизвикателства

Хороскопи01 ОКТОМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 1 - 7 октомври

Телците трябва да проявят търпение, а Стрелците ще се радват на хармонични отношения