Трите най-критични периоди в една връзка и как да ги преодолеем

Ако връзката ви оцелее след тези изпитания, тя ще продължи завинаги

Защо не може да те преодолее според зодията?

Лошата новина – много от двойките не могат да преминат успешно след тези периоди. Добрата? Веднъж справим ли се с трудностите, връзката е в пъти по-силна.

Всяка една връзка преминава през трудни моменти и макар и в повечето случаи това да е напълно индивидуални, има някои периоди, през които почти всички двойки преминават. Това са тези изпитания, които, ако успеете да преодолеете, връзката ви ще бъде много по-силна и пълноценна.

Началото на връзката

В Америка му казват “honeymoon phase”, тоест първите няколко седмици или месеци на връзката, когато всичко е перфектно, празнувате щастието си и се радвате на присъствието на другия. Тогава изглежда сякаш няма нищо, което да може да ви раздели или по някакъв начин да се обърка.

Трите най-критични периоди в една връзка и как да ги преодолеем

Лошото е, обаче, че този период преминава сравнително бързо и след това промяната е драстична. Първоначалната емоция изчезва и изведнъж започвате да забелязвате лошите неща в другия.

Когато искаме лятната любов да продължи завинаги

Много е важно тогава да говорите с партньора си и да се опитвате да изглаждате всички проблеми, които възникват. Не позволявайте на малките неща да ви попречат сега и търсете решения как да се справите заедно.

Нанасянето заедно

Ако нещата станат сериозни, идва момент, в който решавате да заживеете заедно. Страхотно! Само че това бързо ви запознава с всички страни на партньора – и хубавите и лошите. Навиците, които не сте знаели, че има, може изведнъж да станат проблем, както и вашите привички може да подразнят него.

Тайните за секса от щастливите двойки

Тук отново единственият начин да се справите е чрез много комуникация и търпение. Опитайте се да разберете, че никой не е перфектен и накарайте и половинката си да осъзнае това. Правете компромиси и мислете за другия, за да не навредите крайно на отношенията си.

Когато децата се изнесат

За една двойка може би най-щастливият край е да си родят деца и да започнат свое семейство. Тогава човек истински достига до своето пълно щастие. Проблемът идва, обаче, когато децата се изнесат и отново останете само двамата.

В този момент много двойки не могат да се преборят със самотата и търсят нови начини да се почувстват щастливи, което в крайна сметка вреди на връзката.

Щастието в любовта не е толкова трудно

Тогава е важно да не търсите решението извън дома, а да се потрудите да намерите начин да се справите заедно. Опитайте се да не забравяте какво ви е накарало да се влюбите преди и поработете върху това да възвърнете тези чувства. Пробвайте нови неща заедно, пътувайте и създайте още спомени като двойка.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

4 неща, които никога не бива да правим след скандал
Връзки & секс17 СЕПТЕМВРИ 2020

4 неща, които никога не бива да правим след скандал

Всяка от тези грешки може да бъде пагубна за доверието във връзката

5 предупредителни знака да не се събирате с бившия
Връзки & секс25 АВГУСТ 2020

5 предупредителни знака да не се събирате с бившия

Тези типове поведение често се появяват след раздялата

Необвързаните жени са по-щастливи от необвързаните мъже
Връзки & секс20 АВГУСТ 2020

Необвързаните жени са по-щастливи от необвързаните мъже

Сингъл мъжете се правят на силни, докато тайно чакат да открият половинката си

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс04 АВГУСТ 2020

Най-важното качество, което ни прави привлекателни

И то никак не е обвързано с външния вид